Felipe Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 W połowie maja mam zaplanowany pobyt w Szarmie w el faaranie i zastanawiam się jakie tam teraz faktycznie panują warunk?. Może ktoś był, albo rozmawiał z kimś kto był... Jest bezpiecznie czy nie? Sikorski daje dość jednoznacznie do zrozumienia żeby lepiej nie latać, dodatkowo mają tam wybory pod koniec maja.. Cytuj Było: http://nano-reef.pl/...morze-filipowe/ Było: http://nano-reef.pl/topic/89213-felipe-500l/#entry904769 Jest: ReefCube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Jestem co roku w sharm, nawet w czasie tych powaznych zamieszek. Za trzy tygodnie lece znow. Nigdy nie bylo problemow. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMP Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja bym leciał i się nie martwił. Jedynie nie podrózowałbym po Egipcie, czyli 0 wycieczek do dużych miast. Na quady, czy snurkowanie możesz jechać. W Egipcie jest tak, że właścicielami hoteli są generalnie wysoko postawieni wojskowi. Ogólnie każdy wie, że żyją z turystów i nikt nie chce podciąć gałęzi na której siedzi, nawet Ci, którzy nie zgadzają się z aktualnymi rządzącymi. Nawet jak w Egipcie będzie bardzo źle, to i tak kurorty będą obstawione wojskiem w takim stopniu, że będzie bezpiecznie dla turystów... Jedynie mogą Cię porwać, ale to tylko w dużym mieście i lepiej, gdybyś miał amerykański paszport. Pozdrawiam i zyczę miłego pobytu Cytuj Akwa 560l (155x60x60) + sump 100l wody (po wymiarach ze 180), Deltec AP850, reef circulator 10000 + Jebao WP40, NJ6000, 6-8x T5 80W, LR ~50kg, LS~31kg i coś tam jeszcze... pelletki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Jakbyś nie był pewny lub złapał katar to chętnie pojadę za ciebie z połówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMP Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakbyś nie był pewny lub złapał katar to chętnie pojadę za ciebie z połówką hehe , ja też chętnie przejme voucher edit: gdyby Ben_sage złapał katar Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez AMP (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwa 560l (155x60x60) + sump 100l wody (po wymiarach ze 180), Deltec AP850, reef circulator 10000 + Jebao WP40, NJ6000, 6-8x T5 80W, LR ~50kg, LS~31kg i coś tam jeszcze... pelletki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koma Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie licz tylko na ubezpieczenie turystyczne, najczęściej jest klauzula, że nie obejmuje obrażeń doznanych w skutek/ w rejonie rozruchów, zamieszek. wojen itp. Cytuj Nano reef -homar only + reefmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Weź własne AK47 i broń się we własnym zakresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Panowie, bez paniki... Sharm to takie państwo w państwie. Rządzi się trochę innymi prawami niż cała reszta Egiptu Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Gdybym bał się o rodzinę to nie jechałbym tam z żoną w ciąży i 3 letnim synem Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez tuptus (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felipe Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakbyś nie był pewny lub złapał katar to chętnie pojadę za ciebie z połówką Połówkę to w piątek wieczorem weź i opróżnij Ja się panowie nie martwię tylko żona mi marudzi, a nie chcę ani dla niej stresów ani dla siebie przez jej stresy Edit. Dziś dostałem maila z biura podróży, że sytuacja w Egipcie się wyraźnie stabilizuje i wszystkie objazdówki itp są organizowane i wznawiają do końca lata sprzedaż takich wakacji .. hmm nawet nie wiedziałem, że zawiesili. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez soobeek (wyświetl historię edycji) Cytuj Było: http://nano-reef.pl/...morze-filipowe/ Było: http://nano-reef.pl/topic/89213-felipe-500l/#entry904769 Jest: ReefCube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek_92 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Znajomi byli w grudniu, żadnych problemów nie było ale na fakultatywne wycieczki się nie wybierali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Ja lece do sharmy w poniedziałek w nocy także dam znać jak wrócę za tydzień Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6040D przy użyciu Tapatalka Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fireman Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Byłem w Egipcie 5 miesięcy temu wszystko było ok wiec spokojnie wal na wypoczynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Jestem teraz w sharmie I jest ok, Nic sie nie dzieje, pokecam, smali rowno Snurkowanie zaliczone Sent from my RM-994_eu_poland_1155 using Tapatalk Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach