Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Anglicy sa za wolni, momentami chodza, graja statycznie, licza ze z ataku pozycyjnego cos wyjdzie. Nie kopia pilki do przodu z jaka werwa. A jednak GOL!!! Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 ja jestem pod wrażeniem tego co wczoraj wyczyniało Chile, grali na maxa przez 90 minut, kryli x2, x3 i to na połowie Hiszpanów. Mega kondycja i grają z pasją - życzę im żeby daleko zaszli w tych mistrzostwach. EDIT: No i Anglia umoczyła 2:1 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 i bardzo dobrze a z suaresa sie nabijali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithil Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Suares pięknie grał ale czemu teraz nie umiem trafić wyniku? Pierwsze 10 meczy obstawiłem i trafiłem idealnie. A jak za kasę teraz obstawiam to nic nie wpada albo 1 mecz z kuponu nie wejdzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2014 Suarez to już na tym mundialu nie zagra:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2014 Suarez to już na tym mundialu nie zagra:P Mam nadzieję bo choć dobry zawodnik to jednak zachowanie ma debila. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj się dowiemy co zrobi Fifa. Ja natomiast mam nadzieję, że Barcelona nie kupi Suareza (walczy z Realem o niego), bo coś czuję, że częściej będzie on zawieszony niż na boisku (w Hiszpanii dużo więcej jest prowokatorów na boiskach). Choć z drugiej strony - wyobraźcie sobie Gran Derbi i Suareza przeciwko Pepe hehe Coś czuję, że było by ciekawie hehe A wracając do mistrzostw to jak na razie najbardziej szkoda mi WKS - choć sami są sobie winni. Dziś najprawdopodobniej Ronaldo i spółka odpadną z mistrzostw a on sam straci szansę na zdobycie złotej piłki. A jeśli Argentyna dojdzie do przynajmniej półfinału a Messi nadal będzie tak skuteczny to myślę, że to właśnie Messi znów ją zdobędzie. No i jest szansa na finał Brazylia - Argentyna:) Trzymam za to mocno kciuki i myślę, że i Fifa też za taki finał trzyma;) Ciekawe czy się sprawdzi i ile podczas meczów tych drużyn będzie kontrowersji? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 no i się doigrał gryzoń http://eurosport.onet.pl/mundial-2014/ms-fifa-ukarala-luisa-suareza/7pzbd Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Hehe i dobrze moze sie ogarnie wkoncu. I mam nadzieje, ze Barcelona go nie kupi. Niech szukaja obroncow. A slyszeliscie, ze mecz USa-Niemcy moze byc przelozony, bo leje tam strasznie? Ciekawe co wtedy z drugim meczem, bo gdzie fair-play;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Suarez zawodnik wybitny, ale zachowanie to już nie bardzo. Jakby to był pierwszy taki wybryk to jeszcze mozna zrozumieć, ale nie trzeci. Jak obstawiacie 1/8 ? Edytowane 27 Czerwca 2014 przez majster222 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2014 A moze final Niemcy - Chile ? Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2014 A moze final Niemcy - Chile ? nie da rady bo mogą zagrać w półfinale jeśli będą przechodzić Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2014 Ja osobiście w tej chwili kibicuje Holandii, bo mój faworyt poległ z kretesem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Żadnych typów? Dziś jak? Brazylia - Chile---> ja liczę na niespodzianke i awans Chile Urugwaj - Kolumbia ---> Jestem pewny za Kolumbię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Chile w rzutach karnych Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Brazylia przegra,u siebie,niemożliwe. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Brazylia przegra,u siebie,niemożliwe. my też przegraliśmy u siebie,to tylko piłka wszystko jest możliwe Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Coraz bardziej możliwe że przegra:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 cieniutka ta Brazylia Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Do domu niech jada:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 Do domu niech jada:D zostaną bo są u siebie zostaną bo są u siebie i rzuty karne jak obstawiałem Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 i co teraz? Mysle ze Chilę: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 ja nawet zakład postawiłem ze Chile w rzutach karnych ja nawet zakład postawiłem ze Chile w rzutach karnych ale emocje ja nawet zakład postawiłem ze Chile w rzutach karnych ale emocje 3 karnych nie strzelić to sami sobie zasłużyli ze odpadli Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 pierwszy karny dla brazylii niezgodnie z przepisami bo bramkarz opuścił linie bramkowa przed strzalem, zoltka kartka dla bramkarza brazylii, nieuznany gol i powtorka rzutu karnego, ostatni strzał nejmara tez niezgodnie z przepisami poniewaz pilkarz strzelajacy podczas wykonywania rzutu karnego nie moze przerwac biegu do pilki a nejmar zrobil to dwa razy i znow powinna byc zolta kartka dla nejmara nieuznany gol i powtorka co oczywiscie nie oznacza ze chile by wygralo... Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster222 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2014 No i brazil... Teraz Kolumbia:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach