Roman.P Report post Posted October 5, 2014 Andrzej. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Gratuluję pięknego zdjęcia. To prawie remis. Może fundator nagród Cię doceni. Quote Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Share this post Link to post Share on other sites
grzeniu Report post Posted October 5, 2014 Bau Twoje pomysły są super. Gratuluje obojgu autorom zdjęć. Ja się przyznaję do najlepszego zdjęcia akwarium. Dziękuje za głosy i AF za fajny konkurs. Oby jak najwięcej takich inicjatyw. Pozdrawiam Quote http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 5, 2014 Gratulacje chłopaki! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Roman.P Report post Posted October 5, 2014 Bau Twoje pomysły są super. Gratuluje obojgu autorom zdjęć. Ja się przyznaję do najlepszego zdjęcia akwarium. Dziękuje za głosy i AF za fajny konkurs. Oby jak najwięcej takich inicjatyw. Pozdrawiam :czapki z głów:) Quote Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Share this post Link to post Share on other sites
rysio2000 Report post Posted October 5, 2014 Gratuluję wygranej. A przede wszystkim zwierzaka i jego fotki. Miałem kiedyś dwa takie cuda. Bardzo lubiłem je obserwować. Krabik jest u mnie najlepszym zwierzakiem w akwarium. Zupełnie bezproblemowy, zawsze na widoku, siedzi sobie w ukwiale (a czasami pod) i filtruje. Tymi dużymi miotełkami łapie z wody drobinki a później małymi miotełkami zagarnia do dzioba. Najlepszy jest widok jak karmie ukwaiała mięskiem, a krabik próbuje wyrwać coś dla siebie. Quote było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Share this post Link to post Share on other sites
Blizzard2009 Report post Posted October 5, 2014 Andrzej. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Gratuluję pięknego zdjęcia. To prawie remis. Może fundator nagród Cię doceni. Dzięki, dzięki za życzenia Co do nagród - pozostaję do dyspozycji sponsorów (nie no, żartuję oczywiście ) Quote POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj OBECNE SZKŁO: tutaj * 150x55x55cm, sump120x40x43cm * * ATI Sunpower 8x54W * * odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 " * start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax * * refugium * Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz Kuliński Report post Posted October 5, 2014 Ja też dziękuję za głosy na fotkę nr 12. Mój Błazenek finalnie na 5 pozycji . Quote Pozdrawiam Tomek To było moje akwa Teraz jest to akwa Share this post Link to post Share on other sites
grzeniu Report post Posted October 6, 2014 Kiedy będą wyniki, przepraszam nie mogę się doczekać. Mam swoich faworytów, akwarium Debory nie było w konkursie a dobre zdjęcia, było też piękne ujęcie antiasów. Quote http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Share this post Link to post Share on other sites
octavian Report post Posted October 7, 2014 No wlaśnie.... Kiedy wyniki głosowania szanownego jury ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukisc Report post Posted October 7, 2014 Właśnie kurier dostarczył mi sól. Dziękuje bardzo Quote 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Share this post Link to post Share on other sites
Moljzesz Report post Posted October 10, 2014 Dostalem sol dzieki Quote PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Share this post Link to post Share on other sites
michalp Report post Posted October 12, 2014 Sól dojechała i już nawet podmianka na niej zrobiona. Dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeniu Report post Posted October 12, 2014 Piękne to akwarium tomash666 a już ostatnia aktualizacja rzuca na kolana. Gratuluje!!! Quote http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Share this post Link to post Share on other sites
igor255 Report post Posted October 20, 2014 Jury chyba zapomniało o wyborze zdjęcia...? Quote Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Share this post Link to post Share on other sites
sewer Report post Posted October 20, 2014 Nie zapomniało tylko nam jest ciężko się dogadać Myślę że się wezmiemy w garść i szybko dokonamy wyboru. Dajcie nam jeszcze chwilkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
rysio2000 Report post Posted October 23, 2014 Dzisiaj dotarła do mnie nagroda konkursowa. Podziękowania dla sponsorów Teraz już nie mam wyjścia, przechodzę na metodę probiotyczną: Quote było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Share this post Link to post Share on other sites
octavian Report post Posted October 23, 2014 No to poznaliśmy autora zwyciezkiego zdjęcia... Gratulacje!!! Az zazdroszczę.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sewer Report post Posted October 24, 2014 Rysio2000 jeszcze raz gratulujemy. Jestem pewny ze nie pożałujesz tej decyzji. W razie pytań co do stosowania produktów jesteśmy do dyspozycji Quote Share this post Link to post Share on other sites
thomash666 Report post Posted October 24, 2014 Ja też wczoraj otrzymałem nagrodę. Bardzo dziękuję. Witaminy już zakropliłem Jako, że to mój pierwszy kontakt z produktami AF, to muszę przyznać, że opakowania i instrukcje zachęcają. Quote http://akwariummorskie.blogspot.com/ Share this post Link to post Share on other sites
octavian Report post Posted October 24, 2014 A ja zakupiłem kilka produktów w akwa marin i instrukcja byla tylko w jednym Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor255 Report post Posted October 24, 2014 Do mnie też już dotarła nagroda Dziękuję serdecznie Które warto, a których nie warto trzymać w lodówce (mam miejsce...)? Quote Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Share this post Link to post Share on other sites
sewer Report post Posted October 24, 2014 Oktavian wyślij proszę na priva maila z produktami to wyślemy Ci brakujące opisy. Quote Share this post Link to post Share on other sites