Krzych692 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 silvia, dziękuję za konkretną odpowiedź. Tymczasowo odpaliłem moje stare ledowe T8. Kontaktując się z serwisem dowiedziałem się o możliwości upgradu lampy do modelu 180W i rozważam skorzystanie z tej opcji. Cytuj Narodziny 29.05.2011 -- restart 20.08.2013: akwarium - 100x65x53 sump - 80x40x40 odpieniacz - Deltec APF 600 oświetlenie - Maxspect Razor 160W obieg - Tuzne Silence 1073.040 cyrkulacja: Tunze 6055, 6045, NanoWavebox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 nosze się z zamiarem kupna rsx r5 może ktos ją używa i podzieliłby się swoimi spostrzezeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 12 godzin temu, jackami napisał: nosze się z zamiarem kupna rsx r5 może ktos ją używa i podzieliłby się swoimi spostrzezeniami. Jak Ci się nie spieszy, to za kilka dni kolega Engell1 ma się podzielić wrażeniami z użytkowania lampy Maxspect RSX i wstawić kilka zdjęć lub film. W tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2017 15 godzin temu, maciej01 napisał: Jak Ci się nie spieszy, to za kilka dni kolega Engell1 ma się podzielić wrażeniami z użytkowania lampy Maxspect RSX i wstawić kilka zdjęć lub film. W tym temacie Dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2019 Trochę ten wątek już ma. Ale nie znalazłem żadnego innego na temat wymian diód Cree w MAxspect Razor. Rozumiem iż wszystkie diody Cree zostały przyklejone do płytki za pomocą jakiegoś kleju termoprzewodzącego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach