maxiu1990 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Hej zbieram sie na założenie nowego zbiornika... a wiec moje pytanie brzmi czy ktoś z was ma, czy miał do czynienia czy tez uzytkuje zbiornik typu którego zdjęcie widac poniżej... czyli jak sie to ma w praktyce z taką solniczką pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Nie jestem pewny do końca ale chyba gdzieś już widziałem takie pytanie. Chyba nawet o ten sam zbiornik. Musiałbym poszukać na kompie bo na razie jestem na telefonie tak mi się coś kojarzy Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_szubert Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Tu masz w kształcie L ale też dwa poziomy. http://nano-reef.pl/topic/70283-1000-llitrow-w-l-remela/ Cytuj 90x50x50 225l | 108l sump + 20l dolewka | RO+Di | PS Diuna 8x39w | Eco Runner 2700 | Tunze 7095 + 2 x 6055 | Vertex Omega 150 | jager 200 W | Fp 400-100 + DC Runner 1200 | PS Kore + Baling | Aqua Trend Evo Shark | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Serwisujemy taki zbiornik, w jednym z numerów magazynu Koral był on przedstawiony jako akwarium miesiąca, bodaj z rok temu. Co Cię konkretnie interesuje? Ogólnie zbiornik ten nie różni się zbytnio od "normalnych" akwariów morskich. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu1990 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 cyrkulacja i światło w 2 czesci znacznie głębiej niż w pierwszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 1 Września 2015 tu zbiornik kolegów z Trzmiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu1990 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 coś niemoge odtworzyc tego linku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Ciekawe, bo to zwykły odnośnik do YouTube. Możesz wpisać mitoja 3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Dobra robota ! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 1 Września 2015 WoW ale klimacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 2 Września 2015 Swego czasu taki zbiornik stał w erybce w Promenadzie. Dziś stoi w Markach i do niedawna pływały w nim Nautiliusy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 2 Września 2015 Fajny ładnie wyglada u mnie nie mam miejsca ale pokusiłbym sie zeby zrobic zbiornik w kształcie litery C tzn w koło rogówki z dwoma sympami po bokach to by było wyzwanie Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach