mnap86 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 (edytowane) jak w tytule, co tam sie odnalazlo? Ja? Papierosnica (wstretny nalog, co roku probuje rzucic a tu taka motywacja) Koszula Trymer do brody I karmelowe ptasie mleczko (Dzisiejsze sniadanie ) Zona: Torba lniana z rysunkiem Sony action cam (juz widze, jak bede ja maczal w akwa*) Merci A co wam ciekawego sie pojawilo pod choinka? *Jak dokupie wodoszczelna obudowe z plaskim frontem, w zestawie z okraglym(wypuklym) i strasznie traci ostrosc pod woda. P.S. + od akwarium dwie szczepki capnelli Edytowane 25 Grudnia 2016 przez mnap86 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/topic/79187-krakenowe-240l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alenqer Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Zgodę ,,lepszej połowy '' na większy baniak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnap86 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Moja "lepsza polowa" dala zgode juz dawno temu.... tylko nie wiem czy mam to rozumiec jako gode na wieksze mieszkanie, bo wiekszy baniak nie wejdzie Ale prezent chyba jeden z tych lepszych Edytowane 25 Grudnia 2016 przez mnap86 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/topic/79187-krakenowe-240l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Moja "lepsza polowa" dala zgode juz dawno temu.... tylko nie wiem czy mam to rozumiec jako gode na wieksze mieszkanie, bo wiekszy baniak nie wejdzie Ale prezent chyba jeden z tych lepszych SKARPETKI - przebiłem wszystkich :thumbsup: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amarant Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Ja dostałam nawilżacz powietrza i koszule nocne i zoa. Mąż koszulę, słodycze i pompę perystaltyczną do reaktora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Ja skromnie:) Refraktometr Aquael retro fit 20000K odpowiednik t5 39W Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Bartolomeo84 (wyświetl historię edycji) Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Zegarek z dedykacją : Z okazji 20 rocznicy ślubu Żonka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Ja i koleżanka małżonka dostaliśmy pod choinkę przedmioty dopełniające nasze hobby. Małżonka uzupełniała swoją kolekcję o brakującą parę butów, a ja małą Hnkę na fosforany Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Ja nie dostałem nic związane z akwarystyką... Ale za to skarpetki, kosmetyki do brody, 2 butelki alkoholu , cygaro i perfum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThoOma Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Dostałem Mopa do podłogi Żeby można było szybko posprzątać jak się woda wyleje z akwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 A to moj prezent: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 np. SmartWatch Garett (który zraz zareklamuję bo bateria zamiast na czuwaniu koło ... 160h "trzyma" niecałą dobę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) A to moj prezent: Witam Piękny , sama kupiłaś czy dostałaś? Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2016 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Dostalam od taty Prezent byl niespodziewany, sam wybierał. Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Nik@ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) (...) Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 No to super prezent dostałeś. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 u mnie opóźniacz do odpieniacza, kurtkę, bluzy x2, spodnie, perfum z żelem pod prysznic, rejestrator drogowy, książki fantasy oraz 2 książki o akwarystyce słodkiej Rodzinka się zjechała Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Portfel, bardzo się przyda bo mój się rozlatuje. Żonka biżuterię, perfumy i rękawiczki na rower. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 np. SmartWatch Garett (który zraz zareklamuję bo bateria zamiast na czuwaniu koło ... 160h "trzyma" niecałą dobę) no tak tylko że to chińczyk za 100 zł ja mam lg watch urbane 2 i tez mi trzyma dobę a kosztował 1800zł smartwatche tak mają max 24h na dobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 no tak tylko że to chińczyk za 100 zł ja mam lg watch urbane 2 i tez mi trzyma dobę a kosztował 1800zł smartwatche tak mają max 24h na dobe a niech będzie produkowany nawet w "Zanzibarze zachodnim" kupiony w sklepie a nie na ebayu - więc niegodność towaru z umową itd. skoro w dokumentacji stoi Czas rozmowy Około 3 godzin Czas odtwarzania muzyki Około 6 godzin Czas czuwania Około 160 godzin no to bez żartów 2 rozmowy po kilka czy naście minut ... i się wyłączył bo bateria pusta na czuwaniu ma podziałać ze 4 dni minimum - inaczej zwrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Hehe no to powodzenia w reklamacji, to są czasy umowne odpowiedzą Ci w serwisie, niestety porządne smartwatche są drogie i też max 12 24 godziny Edytowane 26 Grudnia 2016 przez bibik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Czasy umowne ? no właśnie - towar niezgodny z umową skoro napisano czarno na białym że takie (średnio / mniej więcej) są czasy - to mają być choćby zbliżone a nie 5-6x mniej nie reklamował byś np. auta które zamiast średniego 10l pali 50 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Miałem kilka smartwatchy wszystkie tak działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obione81 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 Do mnie zawitał reaktor pelletek Skimz fm-100. Cytuj "LUDZIE TO NIE WIEDZĄ JAKIE SIŁY DRZEMIĄ W NATURZE" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldimas Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 u mnie dzień przed wilija zawital Twistman OB 200IN oczywiście za zgoda drugiej plowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach