Marqo Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Gdzie tanio kupić większą ilość mrożonek firmy ichtio Tropical z opcją wysyłki? W lokalnych sklepach posiadają tylko podstawowe produkty. Zależy mi na pełnej gamie ofertowej. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiano Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Obawiam się że mrożonek nikt wysyłkowo nie sprzeda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Próbowałem kiedyś zamówić. Nawet na własną odpowiedzialność. Sklep nie sprzeda żeby nie ryzykować posądzenia o to że np ryby zdechły po takiej mrożonce. U mnie też ciężko z wyborem poza artemią i krylem. W zimie jak kolega jedzie do Wawy to robię więkzze zakupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 A nawet jak sprzeda to kto chciałby kupić i ryzykować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Swego czasu chyba jadwigamorska wysylala. Nie wiem czy nadal to robia. Wysylki byly w ich "magicznych" beczkach. Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 3 minuty temu, dzym napisał: Swego czasu chyba jadwigamorska wysylala. Nie wiem czy nadal to robia. Wysylki byly w ich "magicznych" beczkach. Nie robią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz19 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Zapytaj w e-rybce.Zimą wysyłali .Przy obecnych temperaturach może wyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Z tego co wiem to JadwigaMorska wysyła. Zadzwoń, dopytaj i się dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tamin Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Widze że do producenta masz nie daleko, wiec jak naprawde chcesz wiekszą ilość to najlepiej sie wybrac do Santoka obok Gorzowa. Bo z wysyłka cieżko, napisz jeszcze na czym ci zależy to może ci ktoś z forum kupi i wyśle z zamrożonymi butelkami z wodą. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez tamin (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Pytałem. Nie sprzedają poza dystrybucją. Trzeba chyba poszukać dużego hurtownika. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orthoptera Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 w Poznaniu masz https://reef-poznan.pl/pokarmy-mrozone-c-41.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 i dopisek - Pokarmy mrożone Ichthyo Trophic dostępne w siedzibie firmy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orthoptera Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 5 minut temu, silvia napisał: i dopisek - Pokarmy mrożone Ichthyo Trophic dostępne w siedzibie firmy, akurat do ciebie to nie było:) po dwa to raptem 60km, po trzy kolega Marqo z moich rejonów rodzinnych, gdzie czasem bywam, ale co ta warto podbić posta i napisac coś prawie mądrego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 2 minuty temu, orthoptera napisał: akurat do ciebie to nie było:) po dwa to raptem 60km, po trzy kolega Marqo z moich rejonów rodzinnych, gdzie czasem bywam, ale co ta warto podbić posta i napisac coś prawie mądrego:P Piszesz na ogólnym forum ? więc także do mnie ... może się mylę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orthoptera Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, silvia napisał: Piszesz na ogólnym forum ? więc także do mnie ... może się mylę ? tak jak umiesz czytać i pod konkretnym postem i pytaniem:) spox tobie nie przywiozę:P Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez orthoptera (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Orthoptera chyba musi odpocząć [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 akurat do ciebie to nie było:) po dwa to raptem 60km, po trzy kolega Marqo z moich rejonów rodzinnych, gdzie czasem bywam, ale co ta warto podbić posta i napisac coś prawie mądrego:P Nie "prawie mądrego" tylko dostałeś konkretną odpowiedź na Twój problem. Na przyszłość zatrzymaj dla siebie podobne komentarze i wykazuj odrobinę więcej szacunku dla innych użytkowników forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Dla upartego z wysyłką nie ma problemów jak oczywiście pokryjemy koszty i sklep "chce" , suchy lód i nie ma problemów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2017 Na PW dałem Ci namiary. Może się dogadasz. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orthoptera Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2017 14 godzin temu, Walker napisał: Nie "prawie mądrego" tylko dostałeś konkretną odpowiedź na Twój problem. Na przyszłość zatrzymaj dla siebie podobne komentarze i wykazuj odrobinę więcej szacunku dla innych użytkowników forum. mój problem przecież ja mam do tego sklepu 2 przystanki tramwajem..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reek Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 Ja zamawialem z 2 miesiace temu w erybce wyslali bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Zamówiłem jednak wysylkowo. Paczka zapakowana super. Styrobox,butelki z lodem,gazety. Ceny hurtowe i pełen wybór. W razie czego mogę dać namiary.Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Sporo tych mrożonek kupiłeś. Na jak długo będzie ten zapas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Nie znam firmy "Zmijka" i nie wiem co to znaczy ceny hurtowe ale u mnie na wsi w osiedlowym sklepie zoologicznym tabliczka 100 gr firmy IchtioTropic kosztuje 3 zł do wyboru do koloru łącznie z żywym pokarmem w saszetkach Dariusz BarcikowskiWysłane z Samsung Galaxy S 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Pewnie na parę lat u mnie w sklepie ostatnio tyle nie mieli.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach