xyz2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Witam jak w temacie- Azotany powyżej 20(salifert) wiem ile ale nie wiem ile razy dziennie. Każą mierzyć raz w tygodniu ale nie mogę znaleść ile razy w tyg łac preparat. Z góry dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 12 minut temu, xyz2017 napisał: Witam jak w temacie- Azotany powyżej 20(salifert) wiem ile ale nie wiem ile razy dziennie. Każą mierzyć raz w tygodniu ale nie mogę znaleść ile razy w tyg łac preparat. Z góry dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Codziennie, 3ml/100l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Lej raz, po tygodniu sprawdź. Szybko zbija.Wysłane z mojego STV100-4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Właśnie lalek raz w tygodniu i słabe efekty. Chyba będę lał codziennie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 To jest pożywka dla bakterii, bakterie muszą ciągle jeść i lepiej codziennie małymi stałymi dawkami, niż raz w tygodniu końską dawkę dać. W razie potrzeby korygować dawkę testami cotygodniowymi i cała filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Lej zgodnie z instrukcją i zadziała Kh trzymaj ok 7.Jaki masz odpieniacz? Jakie bakterie stosujesz? Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foto Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Siemka To się leje codziennie zgodne z instrukcją po 2tyg można zwiększyć dawkę efekt nie od razu powolutku...Panowie, jeśli chodzi o mnie kiedyś tego używałem ale wolałem wódkę lepszy efekt. Miłej soboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Gdzie to jest napisane ze codziennie lub co tydzień? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 NoPoX działa bardzo dobrze, co nie zmienia faktu, że to najdroższe VSV na świecie;-) Lej codziennie uważając by nie przedawkować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaadd Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Na butelce rzeczywiście nie ma info że to dawka dzienna, szczegółowo opisane jest w instrukcji: http://www.redseafish.com/wp-content/uploads/2013/12/Algae-management-Program_Multilanguage-Manual_GB_DE_FR_SE_NL_SP_PT_JP_CH_17A.pdf NO 3 > 10 , lejesz 3ml/100l , później schodzisz zgodnie z tabelką: Może to drogie VSV ale zapach jaki fajny, raczej nikt nie zaryzykuje wypicia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Przy takim dziennym stosowaniu to już wiem dlaczego tak drogo wychodzi.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wiem czy jedna butla mi starczy.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 23 minuty temu, mmaadd napisał: Na butelce rzeczywiście nie ma info że to dawka dzienna, szczegółowo opisane jest w instrukcji: A "daily dose" to niby co jest ? Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Na butelce?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2017 A "daily dose" to niby co jest ? To nie jest na butelce. To grafika z instrukcji która podesłał kolega, za co dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Ta instrukcja którą podesłał kolega jest na butelce (również na tej z Twojej grafiki) i wszystko jest tam napisane ! Codziennie lejesz, mierzysz raz w tygodniu. U mnie z no3 - 20 do 3 zeszło w 4 dni pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Ale na butelce niema słowa "daily" Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Ja widzę napis "Dosage" nie "Daily dosage" jak w grafice. Niewiem może się mylę ale nie widzę tego w określeniu dziennej dawki.. pokaz proszę Pzdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravicq Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 czy podczas stosowania no3po4x warto lać jakieś bakterie ? jeśli tak to jakie polecacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Ja jak wleje przez dwa dni po 1 ml na 40l to na 3 dzień mam wysyp gloniska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2017 Godzinę temu, ravicq napisał: czy podczas stosowania no3po4x warto lać jakieś bakterie ? jeśli tak to jakie polecacie Pewnie nie zaszkodzi. Lejesz pożywkę dla bakterii, możesz też przy okazji dodać ich samych. Zależy czy zbiornik dojrzały, czy nie, czy robisz akurat podmianę itd. Ja obecnie używam Microbe Lift Special Blend, ale jest dużo innych bardzo dobrych i sprawdzonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2019 Czy ten produkt równie dobrze działa na obniżenie po4? Cytuj 140x60x60 white skim 200 lampa 8x54 . Tunze 6045 jebao WP 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach