emler233 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Witam czy ktoś z forumowiczów robił zakupy w tym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Ja robiłemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Kupowałeś życie czy sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 24 Września 2017 ŻycieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Brałeś dużo czy mało? W jakiej cenie była przesyłka i w jakiej były kondycji zwierzęta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Cena przesyłki jest na stronie ok 60eur -gwarantowany czas dostawy w wybranym przez ciebie dniu roboczym do 12:00Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kondycja była super, a brałem 3 razy korale . Aha i dostałem gratisa- acanę [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolan91 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Prawdopodobnie będę się tam wybierał w przyszłym miesiącu , korale mają zarąbiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Ogólnie dobry kontakt ze sklepem. Życia nie kupowałem tam jeszcze, tylko sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 A byłby ktoś chętny ze Śląska na wspólne zakupy w whitecoral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 25 Września 2017 A byłby ktoś chętny ze Śląska na wspólne zakupy w whitecoral. Ja byłbym chętny tam sie przejechać. Załatwiam transport, tylko plus bena. Jednak zastrzegam, ze dopiero na początku roku. Dopiero zaczynam dojrzewanie akwaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Jeśli ktoś będzie się wybierał osobiście, to niech da znać na priva. Pracowałem w tym sklepie kilka lat i jeśli będę miał w tym dniu czas, to możemy się tam spotkać, może jakiś mały rabacik załatwię itd.. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 26 Września 2017 8 godzin temu, AquaManiac napisał: Jeśli ktoś będzie się wybierał osobiście, to niech da znać na priva. Pracowałem w tym sklepie kilka lat i jeśli będę miał w tym dniu czas, to możemy się tam spotkać, może jakiś mały rabacik załatwię itd.. Dobrze wiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metmez Zgłoś Napisano 26 Września 2017 8 godzin temu, AquaManiac napisał: Jeśli ktoś będzie się wybierał osobiście, to niech da znać na priva. Pracowałem w tym sklepie kilka lat i jeśli będę miał w tym dniu czas, to możemy się tam spotkać, może jakiś mały rabacik załatwię itd.. Cześć, a co to jest mały rabacik? Zastanawiam się czy nie wybrać się tam na zakupy, ale jechałbym z Wrocławia. Pytanie czy jest sens czy lepiej brać wysyłkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Września 2017 50% rabatu heh Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 26 Września 2017 10% max Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metmez Zgłoś Napisano 26 Września 2017 Teraz, AquaManiac napisał: 10% max No i super Jak będę się wybierał to się do Ciebie odezwę. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 26 Września 2017 Warto jechać osobiście. Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 Dnia 26.09.2017 o 14:45, AquaManiac napisał: 10% max A przy zamówieniu wysyłkowym też będziesz umiał załatwić ten rabacik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 27 Września 2017 Nie, wysyłkowo nie da rady, tam ceny są sztywne.. No, chyba że pry jakiś naprawdę sprych zamówieniach, rzędu cały box....Wstaw inne media Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 Całego boxa nie będę brał chciałem tylko ze 2-3 tridacny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ILUZJONISTA Zgłoś Napisano 29 Września 2017 Osobiście dość dużo razy u nich robiłem zakupy, od sprzętu po żywy towar. Sklep ma dużo plusów ale też parę minusów. Dużym plusem jest profesjonalne zapakowanie żywego towaru. Porządne pudło styropianowe z wkładami ogrzewającymi (jeśli wymaga tego pogoda). Jeśli w transporcie jest więcej niż jedna ryba to pakowane są w czarne worki a prócz tego każda ryba ma podwójny worek, tak na wszelki wypadek. Worki są tak zabezpieczone aby nie latały po całym boxie. Przesyłka ZAWSZE dochodziła do godziny 12:00 i ZAWSZE w dzień który sobie wybrałem. Koszt to 9,90 chyba że wartość jest powyżej 200 Euro to darmowa. Plusem też jest możliwość wyboru wielkości ryb ale z tym to już różnie bywa. W takiej sytuacji dzwonią i albo trzeba poczekać albo wyślą inną wielkość. Wielkim minusem jest już kupowanie innego towaru niż żywy. Bardzo często nie ma tego co potrzebne jest i trzeba czekać nawet dwa tygodnie. Głównie mam tu na myśli artykuły Aquaforest, cyrkulatory czy nawet pompy obiegowe. Najlepiej przed zakupem upewnić się czy mają dany asortyment a potem kupować. Żeby nie było iż chwalę Whitekorals-a to czemu chcecie robić zakupy korali w tym sklepie? Oczywiście zawsze można znaleźć jakieś fajne odmiany barwne ale dla mnie jeśli chodzi o ceny korali to zdecydowanie za drogo mają. Osobiście kupuję od prywatnych hodowców i są dużo tańsze a do tego zawsze można liczyć na gratisa lub upust cenowy. Podam parę cen jeśli by to kogoś interesowało: Euphyllia glabrescens (3 polipy) - 29 Euro Zoanthus - 8 Euro Palythoa Flame Skirt - 20 Euro Palythoa rotpink - 10 Euro Clavularia tricolor (4-5 polipów) 16 Euro Anthelia - 10 Euro Acanthastrea lordhowensis - 15 Euro Euphyllia paraancora toxic - 15 Euro Duncanopsammia grun (2 polipy) - 12 Euro Jakby ktoś chciał czegoś więcej się dowiedzieć to zapraszam na Priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 Cześć Czy ktoś z południa Polski miałby ochotę złożyć zamówienie (wspólne koszty dostawy) lub może nawet przejechać sie do nich w maju lub czerwcu (moim samochodem, wspólny koszt benzyny)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 Gdzie w Niemczech oni są ulokowani? EDIT: już znalazłem. Trochę daleko, żeby dymać samemu samochodem. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 5 godzin temu, afgi napisał: Cześć Czy ktoś z południa Polski miałby ochotę złożyć zamówienie (wspólne koszty dostawy) lub może nawet przejechać sie do nich w maju lub czerwcu (moim samochodem, wspólny koszt benzyny)? Co prawda nie z południa Polski - ale jakby się zebrał komplecik do auta na wachę to bym się pisał. Na jakiegoś wspólnego boxa również Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 Też bym coś zamówił jeśli Wam większe zamówienie pomoże z rabacikiem. Z tym, że ja bym nie jechał, a odebrał towar z okolic Bielska-Białej + 50km. Jeśli by Wam oczywiście pasowało to ja brałbym coś z spsów za kwotę ok 400-500pln lub w przeliczeniu na euro. Bo żona mówi, że mało krzaków mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach