josetsu Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Jakie macie opinie o tym sklepie?? JA ostatnio mialem okazje odwiedzic ten sklep, kupilem okazyjnie pare blazenkow co mnie pozytywnie zaskoczylo to ze obsluga rzeczywiscie dbala o to bym czul sie tam mile widziany, ilosc oferowanych szczepek powalajaca a ceny bardzo przystepne. zycze powodzenia w rozwoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Zajrzyj do działu sponsorów, jest tam cały poddzial o nich. Sam u nich kupuje wysyłkowo i polecam, bo warto.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Kupiłem tak troszkę korali i powiem szczerze że super na dodatek należy dac mega plusa za obsługę oraz pakowanie szczepek porostu rewelacja Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Jeżdżę tam od początku. Też bardzo polecam. Sporo LPS i miękkich korali. Rybek niewiele, ale jak już coś mają to same rarytasy. Obsługa super. Zawsze się można dogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_gr Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Sklep dość mały, wybór zwierząt mizerny, ale się rozwijają, więc trzymam kciuki. Niestety mało przystępne godziny otwarcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 29 minut temu, lukas_gr napisał: Sklep dość mały, wybór zwierząt mizerny, ale się rozwijają, więc trzymam kciuki. Niestety mało przystępne godziny otwarcia... zawsze możesz jechać w sobotę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 1 godzinę temu, lukas_gr napisał: Sklep dość mały, wybór zwierząt mizerny, ale się rozwijają, więc trzymam kciuki. Niestety mało przystępne godziny otwarcia... Większość ludzi pracuje do 16, więc otwarcie do 19 jak dla mnie właśnie bardzo przystępnie. Co do wyboru zwierząt, to nie wielka hurtownia, część zwierzaków można sobie zamówić wcześniej. Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 4 godziny temu, Gothmog napisał: Większość ludzi pracuje do 16, więc otwarcie do 19 jak dla mnie właśnie bardzo przystępnie. Co do wyboru zwierząt, to nie wielka hurtownia, część zwierzaków można sobie zamówić wcześniej. od siebie jeszcze dodam, że zamawiasz w normalnej cenie i masz pełną kwarantannę i "wypływanie", zważywszy, że hobby dla cierpliwych mi tam pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz_czerwony Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Hej, zaczynam z nowym zbiornikiem, mieszkam niedaleko tego sklepu czy ktoś może cos o nich napisać? Byłem już raz gadać o zbiorniku i generalnie widać ze wiedza o co chodzi, ale jestem świeży w tych tematach i w sumie każdy kit można mi wstawić Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinde Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Bardzo sympatyczni i pomocni. Nie sprzedają, żeby sprzedać. W Warszawie to chyba moje ulubione miejsce na zakupy koralowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aksamit79 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Potwierdzam to co kolega napisał i polecam. Sam też często robię u nich zakupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Korale duży wybór. Ryby już dużo mniej. Chemia tylko kilka produktów. Sprzęt tylko na zamówienie. Nie sprzedają, żeby sprzedać - to fakt. Ogólnie polecam. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khermorh Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Mi pomogli ogarnąć akwarium, polecam. Cytuj http://Pierwsza solniczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaLe Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Ròwnież polecam nikt tam kitu Ci nie wciśnie. Ryb mało ale korali naprawdę dużo, super sposòb pakowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzaQ Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Dla mnie wykonywali konstrukcję skalną. Również bardzo chętnie odpowiadali na inne moje pytania konkretnie i bez pitu pitu Szczerze poleam Cytuj Mózgowa rafa http://nano-reef.pl/forums/topic/101151-brain-tank/?tab=comments#comment-1045695 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klocek Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Też polecam fachowa obsługa zero ściemy a pakowanie to pierwsza klasa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Brałem unich zbiornik 325l z zewnętrznym kominem. Jestem zadowolony. Postawili niedawno nowe zbiorniki na rybki i kolejny duży na SPSy więc oferta im się rozszerzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz_czerwony Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 Nie wiem czemu poprzedni temat w którym pytałem o ten sklep został zamknięty. Dziekuje bardzo wszystkim za opinie, jak widze wszyscy zgodnie pisza ze można zaufac sklepowi, fajnie bo erybka się zamknela i w sumie nie ma alternatywy w tej części Warszawy. Wybieram się w przyszłym tygodniu do nich żeby przygotować jakas konfiguracje zbiornika i obsady. Dzieki za porady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kr3cik_wwa Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 Może kogoś boli jak sklep się rozwija i nie chce żeby na tym forum ktoś ten sklep polecał. Może po prostu jest niewygodny dlatego temat zamknięty. Jak najbardziej moge polecić sklep. Bardzo duży wybór miękkich i Lps, powoli startuje Sps wiec będzie alternatywa dla Korale.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 Mateuszu i Tomku - a może mniej podejrzeń - temat przymknąłem ponieważ po 1 w mojej ocenie opinie o sklepie mogą być wyrażane w temacie nie zawierającym linka do sklepu online. Temat był zamknięty niecałe 18h, w tym czasie miałem konsultacje z administratorem i innym moderatorem. Gdzie zgodnie ustalili iż nie jest to reklama - więc temat ponownie otworzyłem. Drugi powód dla którego wg mnie tamten temat nie powinien istnieć to pkt 2 regulaminu forum. Cytat Zanim rozpoczniesz nowy wątek, zadaj sobie trud i sprawdź czy temat nie był już poruszany wcześniej. Jeśli znajdziesz interesujący Cię temat, a masz jeszcze jakieś wątpliwości, to pytaj w tym wątku, nie rozpoczynaj nowego Jak widać długo Wam nie zajęło odnalezienie właściwego miejsca do dalszej dyskusji odnośnie opinii o sklepie. Mam nadzieję iż to wyjaśnienie daje Wam prawidłowy pogląd na sytuację. Edit: Biorąc pod uwagę powyższą argumentację - scaliłem te 2 tematy w 1 całość. Obecnie wszystkie opinie są widoczne w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz_czerwony Zgłoś Napisano 24 Maja 2018 no i fajnie dobrze mieć jakies pojecie o sklepie w okolicy. Korale.pl - bajka sklep, ale niestety tylko spsy wioda prym a to nie moja polka jeszcze . W seafragsach tez maja zbiornik z sps, na razie słabiutko ale gość z obsługi mówił ze ma dopiero 2 miesiące wiec może jakas alternatywa będzie. Chyba się zdecyduje na wspolprace z nimi, dzięki i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farel Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 Kupiłem małe fragi w promocji na długi weekend majowy z wysyłką. Obsługa, pakowanie i czas realizacji b. dobre. Jeden frag był pomylony, ale sklep wywiązał się wzorowo i szybko przysłał właściwy, a nawet większy niż zamówiony. Korale mają się ok. Na pewno jeszcze skorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarzy2001 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Byłem dziś z wizytą w tym sklepie. Asortyment w sumie niewielki. Pan sprzedawca ogólnie niezbyt zaangażowany. Na pytania odpowiadał niechętnie i zdawkowo. W kilku akwariach pływające zwłoki. Wziąłem 1 pustelnika, kilka Asterin i tyle mnie tam widzieli. Nie planuję tam wracać. Prędzej Akeopora lub Sexy Shrimp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadoris Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 4 godziny temu, Jarzy2001 napisał: Byłem dziś z wizytą w tym sklepie. Asortyment w sumie niewielki. Pan sprzedawca ogólnie niezbyt zaangażowany. Na pytania odpowiadał niechętnie i zdawkowo. W kilku akwariach pływające zwłoki. Wziąłem 1 pustelnika, kilka Asterin i tyle mnie tam widzieli. Nie planuję tam wracać. Prędzej Akeopora lub Sexy Shrimp. Acropore śmiało mogę polecić. Zaangażowani i zawsze chętni do pomocy. Dodatkowo ryby w super kondycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin_PL Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 @Jarzy2001 dzięki za opinię. Od jakiegoś czasu planowałem się tam wybrać...to już nie muszę Acropora jest bardzo OK jeśli chodzi o obsługę. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby w czymś nie pomogli/nie doradzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach