ReefHub Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Witamy, Zapraszamy chętnych do udziału w konkursie na akwarium miesiąca i roku. Szczegóły znajdziecie pod linkiem: http://reefhub.pl/totm/ Pokażcie swoje zbiorniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Fajny pomysl ale wybieralbym pierwsza trojke. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marco800 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Czy dokumentacja blogowa powyżej 3 miesięcy też jest uznawana? Cytuj Zapraszam do śledzenia mojej strony na facebooku oraz mojego bloga: - https://www.facebook.com/Myreefblog-937761722986773/ - https://myreefblog.wordpress.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi 71 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 mogę wystawić przez kolegi bo jeszcze niemam 50postow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReefHub Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Czy dokumentacja blogowa powyżej 3 miesięcy też jest uznawana? Tak - bez problemu mogę wystawić przez kolegi bo jeszcze niemam 50postow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Arczi 71 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 o.k dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Kajtek77 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Tak z ciekawości, czemu tylko do 250 litrów. Cytuj Akwarium OW 120x60x60 + Sump 80x50x45h + Dolewka 40 l. / Deltec APF 600 na NJ 800 // Obieg Jebao DCT 8000 // Cyrkulacja 2 x Jebao RW 8 // Lampa Led Lumini glisten 150r2 + 120r1 // Grzałka Jager 250 wat // Sentry ATO // Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach kiflu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Przyjedzie czas i na +250 Na razie promujemy mniejsze zbiorniki które mają ciężej przebić się wśród dużych litrażów. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach grzeniu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Fajny pomysł. Szkoda że się nie łapie ale i tak mi się bardzo podoba. Pomysł z tym ograniczeniem do 250l też rewelacja. Uważam że w mniejszym litrażu jest znacznie trudniej dbać o zwierzęta i zrobić coś pięknego. A w porównaniach to i tak większość ochy i achy wykrzykuje przy dużym zbiorniku. Popieram pomysł, rewelacja. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach czaja Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Dobra to uczę się robić zdjęcia i wysyłam fotki swojego bałaganu Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach kiflu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Sienki Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Ja dopiero co wymiar zmieniłem i już sie nie łapie.. ehh Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach czaja Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Ja dopiero co wymiar zmieniłem i już sie nie łapie.. ehh Doklej panel Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach marine Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Fajny pomysl z ograniczeniem do 250l szansa dla tych malych Morszczakow Ja niestety jeszcze nie zaroslem na ToTm Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Kroczek Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 teraz trochę żałuję że tylko zdjęcia są w galerii a nie opis baniaka - ale w końcu on jest dla mnie Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Tester Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 nie musi być opisu zbiornika. Z tym wątkiem na forum czy na blogu to chodzi o to, żeby zweryfikować istnienie zbiornika. Raz nominowany zbiornik jest w puli zbiorników konkursowych do końca edycji - czyli raz nominowany siedzi tam, aż nie wygra konkursu miesięcznego lub dopóki właściciel nie wycofa zbiornika. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Nik@ Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Może w przyszłym roku uda się zrobić konkurs w kilku kategoriach wielkości zbiornika? Wtedy więcej osób miałoby szanse zabłysnąć swoim pieknym akwarium, a nowi forumowicze mieliby wzór do naśladowania w każdym rozmiarze. Fajnie byłoby zrobić 3 kategorie: do 250, 251 - 600 i powyżej 600. Tylko wtedy trzeba znaleźć sponsorów trzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach MaciejK Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 A jeżeli nie mam swojego wątku o zbiorniku na forum to mogę wziąć udział w konkursie?? Zbiornik istnieje jakiś czas, nawet kiedyś pojawiło się w artykule na Reefhub.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Tester Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 na żadnym forum nie ma zbiornika? A jeśli nie, to zawsze możesz założyć wątek i za trzy miesiące się zgłosić. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach marine Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Kroczek oj wstyd ponad 1400 postow i nic nie napisales o swoim, bierz sie za robote to jeszcze ToTm bedzie Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach danp Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Swietna inicjatywa panowie. Cytuj 380l FOWLR sie robi, beda rybki... 190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem... link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361 link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Kroczek Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Kroczek oj wstyd ponad 1400 postow i nic nie napisales o swoim, bierz sie za robote to jeszcze ToTm bedzie akwa jest dla mnie - kilka osób widziało - zrobię lub zrobią to lepsi mający aparat w ręku p.s. poza tym masz galerię a jak wiadomo makro działa Edytowane 12 Lutego 2016 przez Kroczek (wyświetl historię edycji) Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Tester Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Został tydzień na zgłoszenie do konkursu lutowego - nagrody czekaja Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach czaja Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Został tydzień na zgłoszenie do konkursu lutowego - nagrody czekaja Uczę się robić zdjęcia Tydzień powinien wystarczyć Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach octavian Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Czekam niecierpliwie na 250+ Będę "osłaniał tyły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 7 Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego. Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość Obserwujący 12
Arczi 71 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 o.k dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajtek77 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Tak z ciekawości, czemu tylko do 250 litrów. Cytuj Akwarium OW 120x60x60 + Sump 80x50x45h + Dolewka 40 l. / Deltec APF 600 na NJ 800 // Obieg Jebao DCT 8000 // Cyrkulacja 2 x Jebao RW 8 // Lampa Led Lumini glisten 150r2 + 120r1 // Grzałka Jager 250 wat // Sentry ATO // Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Przyjedzie czas i na +250 Na razie promujemy mniejsze zbiorniki które mają ciężej przebić się wśród dużych litrażów. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Fajny pomysł. Szkoda że się nie łapie ale i tak mi się bardzo podoba. Pomysł z tym ograniczeniem do 250l też rewelacja. Uważam że w mniejszym litrażu jest znacznie trudniej dbać o zwierzęta i zrobić coś pięknego. A w porównaniach to i tak większość ochy i achy wykrzykuje przy dużym zbiorniku. Popieram pomysł, rewelacja. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Dobra to uczę się robić zdjęcia i wysyłam fotki swojego bałaganu Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Ja dopiero co wymiar zmieniłem i już sie nie łapie.. ehh Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Ja dopiero co wymiar zmieniłem i już sie nie łapie.. ehh Doklej panel Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Fajny pomysl z ograniczeniem do 250l szansa dla tych malych Morszczakow Ja niestety jeszcze nie zaroslem na ToTm Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 teraz trochę żałuję że tylko zdjęcia są w galerii a nie opis baniaka - ale w końcu on jest dla mnie Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 nie musi być opisu zbiornika. Z tym wątkiem na forum czy na blogu to chodzi o to, żeby zweryfikować istnienie zbiornika. Raz nominowany zbiornik jest w puli zbiorników konkursowych do końca edycji - czyli raz nominowany siedzi tam, aż nie wygra konkursu miesięcznego lub dopóki właściciel nie wycofa zbiornika. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 Może w przyszłym roku uda się zrobić konkurs w kilku kategoriach wielkości zbiornika? Wtedy więcej osób miałoby szanse zabłysnąć swoim pieknym akwarium, a nowi forumowicze mieliby wzór do naśladowania w każdym rozmiarze. Fajnie byłoby zrobić 3 kategorie: do 250, 251 - 600 i powyżej 600. Tylko wtedy trzeba znaleźć sponsorów trzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 A jeżeli nie mam swojego wątku o zbiorniku na forum to mogę wziąć udział w konkursie?? Zbiornik istnieje jakiś czas, nawet kiedyś pojawiło się w artykule na Reefhub.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 11 Lutego 2016 na żadnym forum nie ma zbiornika? A jeśli nie, to zawsze możesz założyć wątek i za trzy miesiące się zgłosić. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Kroczek oj wstyd ponad 1400 postow i nic nie napisales o swoim, bierz sie za robote to jeszcze ToTm bedzie Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 Swietna inicjatywa panowie. Cytuj 380l FOWLR sie robi, beda rybki... 190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem... link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361 link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Kroczek oj wstyd ponad 1400 postow i nic nie napisales o swoim, bierz sie za robote to jeszcze ToTm bedzie akwa jest dla mnie - kilka osób widziało - zrobię lub zrobią to lepsi mający aparat w ręku p.s. poza tym masz galerię a jak wiadomo makro działa Edytowane 12 Lutego 2016 przez Kroczek (wyświetl historię edycji) Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Został tydzień na zgłoszenie do konkursu lutowego - nagrody czekaja Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Został tydzień na zgłoszenie do konkursu lutowego - nagrody czekaja Uczę się robić zdjęcia Tydzień powinien wystarczyć Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
octavian Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Czekam niecierpliwie na 250+ Będę "osłaniał tyły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach