Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 466 tematów w tym forum

  1. chlorek magnezu

    • 11 odpowiedzi
    • 1 595 wyświetleń
  2. AF Reef Salt vs Probiotic Reef Salt

    • 1 odpowiedź
    • 1 595 wyświetleń
  3. Ile ryby przyjmie Phosguard?

    • 14 odpowiedzi
    • 1 593 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1 592 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1 591 wyświetleń
  4. Prochy do ballinga 1 2

    • 28 odpowiedzi
    • 1 591 wyświetleń
  5. jak to stosować

    • 8 odpowiedzi
    • 1 589 wyświetleń
  6. Stront 1 2

    • 29 odpowiedzi
    • 1 589 wyświetleń
  7. Dinoxal, czy ktoś stosował?

    • 17 odpowiedzi
    • 1 587 wyświetleń
  8. Badania ICP

    • 22 odpowiedzi
    • 1 587 wyświetleń
  9. bakterie prodibio, data ważnosci

    • 8 odpowiedzi
    • 1 581 wyświetleń
  10. Ankieta - PH, Ca, Mg Testy do Wody

    • 4 odpowiedzi
    • 1 579 wyświetleń
  11. co dodawac do wody?

    • 10 odpowiedzi
    • 1 578 wyświetleń
  12. Skład wody

    • 10 odpowiedzi
    • 1 568 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1 568 wyświetleń
  13. woda z morza czerwonego

    • 14 odpowiedzi
    • 1 566 wyświetleń
  14. sól reef crystals - zasolenie

    • 19 odpowiedzi
    • 1 566 wyświetleń
  15. Pytanie do balling-owców

    • 13 odpowiedzi
    • 1 565 wyświetleń
  16. CaCl2 w Ballingu czy cz.d.a., czy wystarczy cz.? 1 2

    • 49 odpowiedzi
    • 1 563 wyświetleń
  17. Testy testow

    • 3 odpowiedzi
    • 1 562 wyświetleń
  18. Płyn kalibracyjny do refraktometru DIY

    • 6 odpowiedzi
    • 1 560 wyświetleń
  19. pytanie o sens....

    • 16 odpowiedzi
    • 1 557 wyświetleń
  20. test Mg saliferta

    • 18 odpowiedzi
    • 1 556 wyświetleń
  21. Odpieniacz nie robi piany

    • 16 odpowiedzi
    • 1 556 wyświetleń
  22. podmiana wody

    • 15 odpowiedzi
    • 1 556 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.