TalonLeTraceur Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 Witam. Kupiłem lampę evergrow 5012 do akwarium 120x50x55, niestety montaż na nozkach tej lampy jest nie możliwy bo lampa na nozkach potrzebuje minimum 124cm długości zbiornika. Nie chcę za bardzo wieszać lampy na linkach bo żona ma wielkie ALE. Macie jakieś inne opcje żebym mógł zamontować lampę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klossowski Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 Możesz spróbować zamontować w koronie, chociaż ona ma podłączenie z boku, więc tak średnio to widzę, albo spróbować przerobić te nóżki, wygiąć je jakoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TalonLeTraceur Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 Myślałem o wygięciu, ale są bardzo sztywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Zawsze w koronie można wywiercić otwór na kabel . Nóżki możesz spróbować wygiąć , lub dorobić nowe . Albo wyślij żonę do sklepu i postaw przed faktem dokonanym , jak przyjdzie z powrotem niech czekają na nią kwiaty , lub jakiś inny prezent Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Ariel (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomko Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 Powiedz, że styl industrialny jest teraz w modzie i zawieś na linkach albo kup łańcuch niklowany czy cuś A tak poważnie to ładna lampa na linkach wygląda lepiej niż często mało efektowne nóżki, nie mówiąc już o serwisie. Ale coż babie nie przegadasz, więc może zrób jak kolega Ariel prawi. Pozdr., tomko Cytuj Nowe 400L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klossowski Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2020 2 godziny temu, TalonLeTraceur napisał: Myślałem o wygięciu, ale są bardzo sztywne. Można nowe pręty zamówić w firmie specjalizującej się w takich rzeczach i wtedy masz elegancko:) Na przykład tutaj: http://zawieszki.com/pl/uslugi,d2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fidelart Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2020 Evergrow musisz dać wysoko nad baniak , uwielbia jarać korale ... minimum 40 cm z mojego doświadczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2020 Mam u siebie lampę na linkach chyba Kanlux, bardzo cienkie i estetyczne, udźwig z tego co pamiętam ok 20kg także dają radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalCz Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja mam do szafki przykręcone 2 wygięte profile 20x20 U mnie wisi Evergrow 5080 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez MichalCz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2020 Albo coś takiego Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach