Kamm Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2020 Cześć. Czy ktoś ma tą lampę albo widział ją na żywo i może mi powiedzieć jak świeci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FajnyRadziu Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2020 Sam jestem ciekaw bo to może być w końcu jakaś alternatywa dla AI Prime HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeon Zgłoś Napisano 3 Września 2020 Lampa bardzo atrakcyjnie wygląda szeroko rozstawione źródła światła nie tak jak większość "tanich lamp" z jednego punktu . W zestawie fajny uchwyt do lampy sterowanie przez aplikację synag cloud więc potrzebna jest inna aplikacja niż do pozostałego sprzętu maxspect. Mamy do wyboru o ile się nie mylę 6 kanałów niestety kolory są mieszane ze sobą pod jednym kanałem . Jesli komuś się podoba barwa swiatka będzie mega zadowolony jest to poprostu mini wersja ethereal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 30 Września 2021 Minął rok jak założono ten temat. Co przyniósł ten czas? Sporo tych lamp się sprzedało. Są tu jacyś zadowoleni użytkownicy ? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hopsmolen Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2021 W dniu 30.09.2021 o 19:06, luft napisał: Minął rok jak założono ten temat. Co przyniósł ten czas? Sporo tych lamp się sprzedało. Są tu jacyś zadowoleni użytkownicy ? Podbijam temat, ktoś coś? Padła mi pokrywa w reef max, powoli myślę zmieniać na zbiornik docelowy 50x70x60h. Ale to pewnie chwilę potrwa. Szukam czegoś w ledach, a to cenowo jest nawet atrakcyjne. AI prime podobno w przypadku reklamacji nie ma możliwości naprawy w eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2021 Mam dwie takie lampy w zbiorniku 90x40x35h. Czy jestem zadowolony?I tak i nie. U mnie ze względu na brak możliwości wiszą dość nisko bo 15cm nad taflą.Poza tym mam dość niskie akwarium i lampy są sporo skręcone aby nie paliły korali wyżej ustawionych. W zbiornikach głębszych i z lampami wyżej byłoby lepiej. Gdy odpaliłem wszystkie kanały po równo nie podobało mi się Było nijak. Jest kanał UV,niebieski i co jest wkurzające to kolejny niebieski razem z cool white.Osobiscie wolałbym aby cool white byl oddzielny a nie razem z niebieskimi.Tego mi brakuje bo dawałoby to lepsze możliwości ustawiania lampy.Jest też kanał biały ciepły,czerwony i zielony. Nie oceniam tej lampy przez pryzmat światła niebieskiego bo w takim świetle to chyba przy każdych ledach jest fajnie.Oceniam ogólnie jak wygląda zbiornik Niedługo robię przesiadkę na trochę większe szkło i zdecydowanie wolę dodać to nich T5tki niż kolejną Jump. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Chciałbym ponowić temat bo mam pytania. A mianowicie: 1. Czy lampa musi mieć stały dostęp do wifi ? 2. Dobrze jest zaopatrzyć się w programator czasowy czy nie ma takiej potrzeby ? Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Chrusciik (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Ktoś coś wie na ten temat ? Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 09:48, Chrusciik napisał: 1. Czy lampa musi mieć stały dostęp do wifi ? Nie, tylko na czas ustawiania. Ona tworzy własną sieć - jako AP i łączysz się z tą siecią, z komórki, przynajmniej u mnie tak jest - nie ma połączenia z internetem. a wi-fi używa tylko do wgrania ustawień. W dniu 20.12.2021 o 09:48, Chrusciik napisał: 2. Dobrze jest zaopatrzyć się w programator czasowy czy nie ma takiej potrzeby ? Nie ma takiej potrzeby, u mnie co prawda chodzi pod takim gniazdkiem, ale tylko dlatego, że nie mam innego wolnego. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 2 minuty temu, dale napisał: Nie, tylko na czas ustawiania. Ona tworzy własną sieć - jako AP i łączysz się z tą siecią, z komórki, przynajmniej u mnie tak jest - nie ma połączenia z internetem. a wi-fi używa tylko do wgrania ustawień. Nie ma takiej potrzeby, u mnie co prawda chodzi pod takim gniazdkiem, ale tylko dlatego, że nie mam innego wolnego. Dzięki bardzo Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Wie ktoś gdzie można zakupić tą wersję Blue? Szukam i nigdzie nie ma. https://www.maxspect.com/index.php?option=com_content&view=article&id=481&Itemid=1012&lang=pl Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_ek Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Godzinę temu, Chrusciik napisał: Wie ktoś gdzie można zakupić tą wersję Blue Gdzieś czytałem że dostępna będzie..... wkrótce. Cytuj https://nano-reef.pl/forums/topic/112968-spelniając-marzenia-etap1-kostka-64l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2021 9 godzin temu, chris_ek napisał: Gdzieś czytałem że dostępna będzie..... wkrótce. Kozacka ta lampa. Gdyby była dostępna normalnie i w takiej samej cenie to brać od razu Porównanie ich na tym zdjęciu wszystko wyjaśnia Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2021 Oo może być to ciekawa opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_ek Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2021 2 godziny temu, Chrusciik napisał: Kozacka ta lampa. Gdyby była dostępna normalnie i w takiej samej cenie to brać od razu Porównanie ich na tym zdjęciu wszystko wyjaśnia Ja bym się chyba tak nie ekscytował, wydaje mi się że to podobnie jak z radionami: blues jest żeby ładnie wyglądało a pro żeby ładnie rosło. Cytuj https://nano-reef.pl/forums/topic/112968-spelniając-marzenia-etap1-kostka-64l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2022 W dniu 22.12.2021 o 22:33, chris_ek napisał: Gdzieś czytałem że dostępna będzie..... wkrótce. towar znajduje się na etapie celnym. Więc jeśli urzędnicy nic nie wymysla to będzie w przyszlym tygodniu w magazynie firmy Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach