albanos72 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2021 (edytowane) Zostawię bez komentarza :-) Nie mogłem powstrzymać się bez komentarza, zdjęcie robi za komentarz. Fajne podsumowanie polskiego dziennikarstwa przez Mazurka i Stanowskiego. Edytowane 23 Listopada 2021 przez albanos72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Timek Zgłoś Napisano 23 Listopada 2021 Nie wiem na co liczysz dziennikarstwo od dobrych paru lat miało się źle a umarło na początku 2020, kto płaci tego prawdę pokazują a kłamstwo powtórzone 100 x staje się prawda A pana mazurka no słuchać mi się nie chce bo słuchałem w radiu jak cisnął polityków w wywiadach u siebie goście zaorani a potem razem wódeczka na urodzinach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 2 godziny temu, Timek napisał: Nie wiem na co liczysz dziennikarstwo od dobrych paru lat miało się źle a umarło na początku 2020, kto płaci tego prawdę pokazują a kłamstwo powtórzone 100 x staje się prawda A pana mazurka no słuchać mi się nie chce bo słuchałem w radiu jak cisnął polityków w wywiadach u siebie goście zaorani a potem razem wódeczka na urodzinach Na nic nie liczę, dobrze wiem że dziennikarstwo w Polsce i na świecie jest G warte. Jak można takie coś ludziom puścić, najgorsze jest to że ludzie w takie bzdury wieżą. Ja tam Mazurka lubię posłuchać w RMFie. Wszystkich mniej więcej równo traktuje. Widać ilu baranów mamy w rządzie i jak beznadziejna jest opozycja. Mazurek zaprosił polityków ze wszystkich stron więc nie przeszkadza mi to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 Widzę że kolejny temat do GB, już dawno nic nie było. Odważnie Ps. Co do tytułu tematu, wolę już taką prawdę jak w TVP Info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 2 godziny temu, Beti napisał: Widzę że kolejny temat do GB, już dawno nic nie było. Odważnie Ps. Co do tytułu tematu, wolę już taką prawdę jak w TVP Info. W sumie to miałem wkleić tylko ten film Stanowskiego i Mazurka bo mądrze gadają a tu nagle TVN nadaje materiał o gościu który płynął 6 dni rzeką w lodowatej wodzie. Nie mogłem się powstrzymać i nie wkleić tego materiału. Dla mnie wszystkie madia są takie same jeden wielki syf szczujący jednych na drugich. Trochę Polsat z tego się wyłamuje ale jego nikt nie chce oglądać bo nie mówią tego co by chcieli usłyszeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 5 godzin temu, albanos72 napisał: W sumie to miałem wkleić tylko ten film Stanowskiego i Mazurka bo mądrze gadają a tu nagle TVN nadaje materiał o gościu który płynął 6 dni rzeką w lodowatej wodzie. Nie mogłem się powstrzymać i nie wkleić tego materiału. Dla mnie wszystkie madia są takie same jeden wielki syf szczujący jednych na drugich. Trochę Polsat z tego się wyłamuje ale jego nikt nie chce oglądać bo nie mówią tego co by chcieli usłyszeć. W tvp info propaganda co dnia , Tobie to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 1 godzinę temu, JerzyB napisał: W tvp info propaganda co dnia , Tobie to nie przeszkadza. Nie przeszkadza mi bo nie oglądam, nie potrzebuję wiem co powiedzą. Za kogo trzeba mieć swoich widzów żeby im wmawiać że uchodźca płynął 6 dni rzekom. Najgorsze jest to że oni w to uwierzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 12 minut temu, albanos72 napisał: Nie przeszkadza mi bo nie oglądam, nie potrzebuję wiem co powiedzą. Za kogo trzeba mieć swoich widzów żeby im wmawiać że uchodźca płynął 6 dni rzekom. Najgorsze jest to że oni w to uwierzą. Nie pleć bzdur człowieku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 W dniu 24.11.2021 o 19:43, JerzyB napisał: Nie pleć bzdur człowieku . Jakich bzdur? napisz co jest bzdurą? Jak tam kot z Afganistanu doszedł już do Niemiec? https://vm.tiktok.com/ZM8tdoDq8/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 25 Listopada 2021 komedia, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 18:39, Beti napisał: komedia, Też miałem bekę jak oglądałem ten materiał skierowany do wyznawców TVN.Takiego steku bzdur dawno nie słyszałem ale sporo w to uwierzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2021 Witam Będzie spokój w mediach , sejm przegłosował. Wiadomo , co będzie dalej , przydupas kaczora podpisze , albo pisowski trybunał konstytucyjny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Brawo, początek końca antypolskich rozgłośni Edytowane 17 Grudnia 2021 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Zadowolony ? poczytaj , co Kurski wyczyniał. Myślisz , że każdy dzięnnikarz jest nieskazitelny. Ale tu nie chodzi o dzięnnikarza , tu chodzi o coś więcej . Nie wiesz , to powiem chodzi , o wolne media. Dzisiaj pisowcy zrobili co chcieli od dawna , bez żadnych zahamowań . Jak się to skończy , czas pokaże . Dla mnie to oczywiste , druga Rosja , Białorus i Węgry . Edytowane 17 Grudnia 2021 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2021 30 minut temu, JerzyB napisał: Zadowolony ? poczytaj , co Kurski wyczyniał. Myślisz , że każdy dzięnnikarz jest nieskazitelny. Ale tu nie chodzi o dzięnnikarza , tu chodzi o coś więcej . Nie wiesz , to powiem , chodzi o wolne media.. Nie zadowolony tylko ubawiony. Gość przez tyle lat stękał coś o praworządności a sam prawo miał gdzieś. Co z tym TVN nie tak jak nie pijak to gość prowadzący auto sześć lat bez prawo jazdy. "Wolne sądy" też mu dały dotkliwą karę, pewno do końca życia po tej karze się nie pozbiera. Powinien się odwołać jak Najsztub może go uniewinnią. Mam gdzieś Kurskiego, w sumie to nie mogę na jego mordę patrzeć. Niezależna dziennikarka, uczennica Urbana TW Stokrotka i tak jest najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarekT Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 TVN: PIS jest zły!!! TVP: Lewaki są złe!!! Polsat: Matka zeżarła dziecko !!!! Hahahahaha . Trzeba sobie wyciągnąć średnią, lub po prostu nie oglądać Cytuj http://nano-reef.pl/forums/topic/97688-prawie-kostka-50l-przesiadka-na-60x30x50/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 2 godziny temu, JarekT napisał: TVN: PIS jest zły!!! TVP: Lewaki są złe!!! Polsat: Matka zeżarła dziecko !!!! Hahahahaha . Trzeba sobie wyciągnąć średnią, lub po prostu nie oglądać Zapomniałeś o TV Trwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 17 godzin temu, albanos72 napisał: Nie zadowolony tylko ubawiony. Gość przez tyle lat stękał coś o praworządności a sam prawo miał gdzieś. Co z tym TVN nie tak jak nie pijak to gość prowadzący auto sześć lat bez prawo jazdy. "Wolne sądy" też mu dały dotkliwą karę, pewno do końca życia po tej karze się nie pozbiera. Powinien się odwołać jak Najsztub może go uniewinnią. Mam gdzieś Kurskiego, w sumie to nie mogę na jego mordę patrzeć. Niezależna dziennikarka, uczennica Urbana TW Stokrotka i tak jest najlepsza. @albanos72 Mam gdzieś Kurskiego, w sumie to nie mogę na jego mordę patrzeć Chociaż w jednym się zgadzamy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 19 minut temu, JerzyB napisał: @albanos72 Mam gdzieś Kurskiego, w sumie to nie mogę na jego mordę patrzeć @JerzyB Możemy sobie pisać wszystko, ale bez obrażania innych ludzi, mimo że nawet nie odpowiadają nam partie politycznie, prywatne sprawy czy gwiazdy TV, itd, to nie miejsce na tego typu ocenę. Więc, upominam i proszę o poszanowanie regulaminu forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 20 godzin temu, JerzyB napisał: Zadowolony ? Dla mnie to oczywiste , druga Rosja , Białorus i Węgry . Nie narzekam. Jestem bardzo zadowolony. Większość też jest zadowolona i dlatego nie wybrała twojego idola a to pech ! Nie przydupas dla ciebie Pan i Rząd wybrany demokratycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/lex-tvn-kaczynski-okazal-sie-slepcem/79ldlp2,79cfc278 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sejm-przyjal-lex-tvn/tqzd52j,79cfc278 Edytowane 18 Grudnia 2021 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 Pokaż mi co powiedział a nie co kto o kim napisał. Jakiś marny redaktor który wypisuje dyrdymały i do niedawna był pracownikiem TVP w antysalonie , ale pewnie wyrzucony i bezrobotny piszę jakieś bajki o swoim były pracodawcy. Kaczyński w ogóle nie jest zainteresowany likwidacją stacji w której stałymi gośćmi jest rząd. Ta nagrana opozycja jest im potrzebna. Kaczor to świetny strateg i ma zdecydowaną większość w sejmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2021 35 minut temu, Ben_sage napisał: Pokaż mi co powiedział a nie co kto o kim napisał. Jakiś marny redaktor który wypisuje dyrdymały i do niedawna był pracownikiem TVP w antysalonie , ale pewnie wyrzucony i bezrobotny piszę jakieś bajki o swoim były pracodawcy. Kaczyński w ogóle nie jest zainteresowany likwidacją stacji w której stałymi gośćmi jest rząd. Ta nagrana opozycja jest im potrzebna. Kaczor to świetny strateg i ma zdecydowaną większość w sejmie. Kaczor ma kupioną większąść w sejmie .Spójrzmy prawdzie w oczy . To nie strateg , to dyktator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slider Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2021 [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach