palaeo Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2023 Witam, Mam dozownik Jebao 3.4 wifi. Do aplikacji mogę się zalogować tylko będąc w zasięgu domowego wifi. Czy zna ktoś możliwość zalogowania się do aplikacji nie będąc podłączonym do wifi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas82 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Cześć, Szybka odp. VPN Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Wojtas82 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirzan Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2023 Czy Twój dozownik dziala z aplikacji jebao? Jeśli tak to powinno beż problemu dzialac z każdego miejsca na świecie, ja mam pompę obiegową i falowniki jebao. Steruje nimi kiedy i gdzie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokomag Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 Podpinam sie do kolegi Kirzan, mam tak samo falownik i pompe obiegowa, raz zarejestrowana w aplikacji i domowej sieci wifi i dziala z kazdego miejsca na swiecie bez zadnych kombinacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palaeo Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi - spróbuję z VPN, choć jestem średnio komputerowy. Steruję pompą z apki Jebao, poza zasięgiem domowego wifi wyświetla komunikat jak na screenshocie - nie można się w ogóle zalogować... Edytowane 14 Czerwca 2023 przez palaeo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirzan Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 Czy Twoja sieć wifi działa w 2.4ghz? I czy w telefonie w aplikacji Jebao masz udostępniona lokalizację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 może kolega stworzył sobie połączenie bezpośrednie z urządzeniami zamiast połączyć z siecią domową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_ek Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 22 minuty temu, boo12 napisał: może kolega stworzył sobie połączenie bezpośrednie z urządzeniami zamiast połączyć z siecią domową Też to obstawiam. Cytuj https://nano-reef.pl/forums/topic/112968-spelniając-marzenia-etap1-kostka-64l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinki Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 W każdym sprzęcie jebao masz dwa rodzaje konfiguracji, przez sieć lub bezpośrednio. Ty wybrałeś pewnie bezpośrednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirzan Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 Możliwe że zamiast konfiguracji smart wybrał AP i dlatego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palaeo Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 Nie powiem, że niemożliwe A jak to przestawiić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirzan Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Najpierw usuń dane urządzenie z aplikacji. A potem dodaj je od nowa tylko w opcji smart. Powinien ies mieć instrukcje i tam pisze jak mrygaja diody w smart a jak w AP Napisz jeszcze zanim usuniesz tą pompę dozująca na jaki kolor swieci kontrolka od wifi. Edytowane 14 Czerwca 2023 przez Kirzan (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daro73 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2023 Mam falownik od Jebao SCP-120m i w jednym z postów opisywałem problemy związane z połączeniem Wi Fi. Po jakimś losowym czasie zrywało się połączenie i pojawiał się komunikat o błędzie, w końcu skorzystałem z drugiej możliwości połączenia poprzez AP. I tu niespodzianka, połączenie jest stabilne od dobrych paru tygodni i co ciekawe działa bez względu na odległość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palaeo Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2023 Dzieki, bo prawdę mówiąc na razie to zostawiłem, ale muszę rzeczywiście zrobić z tym porządek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach