Skocz do zawartości
Opelin

Zapowiedź kłopotów?

Rekomendowane odpowiedzi

@elespero też ;) Cóż, życie mnie nauczyło żeby traktować innych tak jak chcemy być sami traktowani ;) Zazwyczaj to się sprawdza. 
Sąsiednie podwórka niech pilnują swoich norek. 

Ja posiadam dość sporo sprzętu Red Sea i używam ich soli oraz wielu produktów "chemicznych". Nie są niezawodni, ale jak dla mnie obecny wybór się sprawdza. Mam solniczkę 1,5 roku a efekty przynajmniej dla mnie zadowalające. 

@Opelin działaj po swojemu, zmieniaj akwa tak aby nie było dramatu na podłodze i w okolicy ;) Na spokojnie usiądź i napisz do RS - przedstaw sytuację i swój punkt widzenia ;) Tyle podpowiem ... ;) Czy warto ??? 
Pewnego razu lisica poprosiła lisa aby poszedł do niedźwiedzia pożyczyć patelnię. I ten lis całą drogę szedł i myślał "Misiek pożyczy? czy nie pożyczy? pożyczy ?? eee chyba nie ..."
Podszedł do drzwi, niedźwiedź zaskoczony otwiera a lis "a wsadź se tą patelnie w d***" :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja,

Trochę się nie odzywałem z tematem. Generalnie to szklarz mnie olał. Nie wiem czy go zadanie przerosło czy co było powodem. Był, zdjął wymiary, pojechał i tyle go widziałem. Dzwoniłem 2 razy.

Tydzień i dwa po wizycie - cały czas i formacja - jeszcze w produkcji. Po kolejnym tygodniu 0 informacji więc sobie odpuściłem.

Aktualny stan. Odkleja się listwa wzmacniająca. Teoretycznie nie grozi to przeciekiem, albo przynajmniej nie w najbliższym czasie.

Akwarium pokleiłem w całości taśmą budowlaną. Wygląda paskudnie więc nawet nie chce mi się wrzucać zdjęć. Pasy zdjąłem bo już na to nie mogłem patrzeć.

Na szczęście szklarz robiąc pomiary przekazał mi kopię wymiarów. Zamówiłem więc szkło na własną rękę. Czekam na dostawę. Po wszystkim będę kleił sam. Wrzucę fotki z postępów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi