twistman Zgłoś Napisano 18 Września 2012 Ja mam królika miniaturkę kupiłem żonie. Aaa tak właściwie to ona ma, ją kocha mnie gryzie. Swoją drogą żywotne cholerstwo 13 lat ma... Cytuj Display: OPTI 160x65x55h +sump: 185x47x40h +dołączany zbiornik podmiany 53x27x47h ATI SunPower 8x80W T5 + LED BAR, obieg DCS-12K, Skimmer TWISTMAN OB-200-EXT V2, Twistman Calc+ Medium Calcium Reactor ,Reactor ZEO-450-160, OpenFlow Filter 200+ 7L Siporax, MediaReactor FP-1 x2, cyrkulacja 3xTunze 6105 + 1x6095 + Vawebox 6055, Profilux 2EX .... i trochę innych :-)..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domelsjz Zgłoś Napisano 18 Września 2012 (edytowane) My mamy obecnie dwie agamy brodate. Mieliśmy też dwie fretki:)...A czego żona już nie hodowała... długo by opisywać... zwariowana terrarystka Od modliszek, straszyków, patyczaków, liśćców po różne jaszczurki i karmówki dla nich. Jak mieszkała jeszcze z rodzicami to wszystkie dzieci z rodziny się śmiały że mają u Cioci darmową palmiarnię i ogród zoologiczny Edytowane 18 Września 2012 przez domel_gl (wyświetl historię edycji) Cytuj 03.09.2011 ~ 400netto - 29.06.2015 zlikwidowane - przeprowadzka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Tam gdzie pracuje ojciec szefa ma prawie całe "ZOO" ze dwa loty Sremiaków,Bocianów oraz Pocztowych gołębi niektóre mają też skarpetki z piór na nogach jak i Irokeza na głowie , ze 100 Kur, Perliczki,Indyki,2 Psy,Króliki i kilka Pawi 3 Samce i kilka samic to one teraz wyglądają świetnie jak pozują tymi ogonami sam może na Działce sobie odchowam Parę pawi bo to Atrakcyjnie ubarwione ptaki Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Pies York i szczury na ogródku jak to w angli bywa sa wszedzie ale mam i ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 U mnie pojawiły się mole Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 u mnie pilnuje zbiornika suczka z avatara a w kuchni królują przekopnice http://www.terrarium.com.pl/zobacz/triops-ssp-przekopnice-178.html Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irax Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 adam1203 u mnie ta sama morda identyko tylko samiec cody Cytuj Pozdrawiam. Irek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mam sznaucera sredniego pieprz-sol-ADHD CR + dwuplame http://imageshack.us/photo/my-images/267/20130108182405.jpg/ przez chwile (niestety) byly tez male smoki a w biurze jest stadko placzkow Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez AdamB (wyświetl historię edycji) Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 ja mam słodkie, 2 yorki,i Lucka (Lucyfer (prawdziwy)) żako Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik.kdp Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Było: Formica sanguinena Camponotus ligniperdus Myrmica sp., Messor structor, Lasius niger, Tetramorium caespitum, Formica fusca. Na sztuki ciężko określić , ale liczba z 5 cyfr pewno by się składała . Jest: 5-cio miesięczna kotka (i kombinowanie z pokrywą na akwarium ). Pozdr., Dominik Cytuj >Moje akwa< 90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Cóż - agamy błotne, agamy brodate, gekony lamparcie, królik, chomiki, księżniczki, krewetki słodkowodne, złote rybki i inne, 3 yorki plus 6 małych szczeniaków obecnie - kiedyś jeszcze było mase ptaków ,fretka ,szynszyle - no,ale ile można tego mieć http://youtu.be/oyth7oliaM8 Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez RafiLodz (wyświetl historię edycji) Cytuj Pandora 224 - -zlikwidowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MałaMi Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 U mnie milosc to Husky. Był Huski w domu...nie było domu. Poszedł Huski na podworko ,zaplakało gdzies w poblizu diecko ( uwielbiał dzieci ) a ze chcial uciec to...przegryzl kable od bramy ,iskry jakby spawał...i nadal zył. Wiec nie było bramy. Poszedł do wspaniałych ludzi i ....nie mają gołębi i gołębnika :-) Maja za to z niego radochę. Był przybłędą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RAFkru Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 U mnie prócz jak to "Inmar" ujął prócz żony i trojki dzieci mam dwa kanarki paletki które zawsze mile mnie witają lubią by je pogłaskać takie moje wodne pieski terrarium wyposażone czeka na kameleona (zbieranie funduszy przez syna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Bardzo fajny temat...tylko widzę że mało zwierzakomanów na forum;) ja moge tylko wymienic co mam u siebie, ale jak ktoś wykarze zainteresowanie to wrzuce fotki. A oto moja gospoarka;) Małe morskie;) Gegony- parka Ptaszniki jakies 10 krewetki crystal red, Słodkie akwarium -450 l pawiookie sztuk 3 -450 l akwarium roślinne naturalne...ada i społka-skalary Micrarosbore galaxy małe stadko w małym akwarium Woliera ogrodowa: -świergotki 2 niestety po rozwodzie -kozia wdowa:/ -18 nimf -ok 20 falistych, ciezko policzyc -kanarki 4 szt Ogólnie to pracuje na karme dla zwierząt... No faktycznie małe zoo.W jakiej gradacji masz crystale??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 A u mnie kot,i 2 akwaria słodkowodne , teraz doszła solniczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Nasz JRT Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 White i Mariolka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja też mam troszkę zwierzaków.Cztery psy : białego owczarka szwajcarskiego, labradorke,mala kundelke i chihuahue;kota dachowca,amazonke kurike,4 rozelle-2 królewskie i 2 bialolice,konia na stadninie, 2 glonojady do oddania które mi zostały po likwidacji słodkiego zbiornika,oraz oczywiście akwarium morskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelkielce Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 ja mam dwa Owczarki-Świętokrzyskie Niskopienne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) U mnie do niedawna samica Legwana Zielonego . Została znaleziona i odratowana bo było z nią na prawdę nie ciekawie. Tu jak była jeszcze mała : Tutaj już później , na moich plecach : Niestety musiałem ją oddać, głównie ze względu na jej żywienie które mnie przerastało ( dziennie potrafiła zjeść 2 opakowania roszponki lub rukoli każde po 6-7zł, do tego różnej maści owoce np. truskawki (również w zimie) , maliny, mandarynki lub zioła : kochała bazylię (krzaczek wciągała na jedno posiedzenie ), oregano, melisę, miętę itp. ) . Rachunki za ogrzewanie terra były większe niż nie jednego posiadacza 500l rafy (około 300W non-stop + 250W w dzień ) . Zachodu było z nią bardzo dużo ale było warto, niestety posiadanie legwana wiązało się z brakiem jakichkolwiek wakacji (cała rodzina bała się gada ) . Przy terra trzeba było spędzić około 1/2godziny dziennie, niestety rano i wieczorem co utrudniało by ewentualną opiekę. A żeby ją zachować trzeba by wybudować nowy dom o wymiarach min 2x1x2m (cenowo wyszło by więcej niż postawienie mojego akwarium ). Było również kilka gatunków straszyków i patyczaków . Od 10 lat mam 54l akwarium z gupikami. Tu na zdjęciu mój kot Denis , a w tle ww. akwarium: Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez felek99 (wyświetl historię edycji) Cytuj Jest : 148l z panelem na miękko Powrót w nieznane Było : 432l + 180l sump Mój dziennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik.kdp Zgłoś Napisano 18 Września 2013 Felek99, patrząc na to zdjęcie legwana na plecach przypomina mi się fragment z The Doors: I am the Lizard King. I can do anything (Król Jaszczur jestem i robię co zechcę). Pozr., Dominik Cytuj >Moje akwa< 90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walpie Zgłoś Napisano 18 Września 2013 Posiadam raczej mój syn sznaucerka miniaturkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ws1940 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 Witam Kotka 14-to letnia i York 6-cio letni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 3 letnia kotka neva mascarade- nazywa się Lejdi http://imageshack.us/a/img716/2874/20120514071011.jpg[/img]"]http:// Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 18 Września 2013 A ja mam jak niektórzy mówią rottweilera... https://plus.google.com/photos/113694713320362612088/albums/5536451556115294801?authkey=CPub1u_tnbSi4wE Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach