SkoczekPL Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 Przypominam że ..... no właśnie - jest maj więc zabawa wystartowała Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 A publikacje będą via forum? Czu może na jakimś www podlinkowanym pod NR? Jakiś w prosty blog w WordPress albo jakas prosta stronka. Taka tylko propozycja pod adresem totm,nano-reef.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 i jak tam zgłaszacie? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 Moze cos przegapilem ale jak zglaszamy? Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 Wyjaśnienie podlinkowane w pierwszym poscie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 Ale ze mnie blondynka... Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Ja juz wiem kto wygra Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Ja juz wiem kto wygra Wygra najlepszy i ten kto się zgłosi. Jak na razie mamy jeden zbiornik zgłoszony Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 Wygra najlepszy i ten kto się zgłosi. Jak na razie mamy jeden zbiornik zgłoszony " 6. Do każdego 20-ego dnia miesiąca, komisja forum wybierze najlepszy zbiornik i poinformuje o tym jego właściciela. " dziś 23 Maj czyli już wygrał ciekawe kto to ? Ja juz wiem kto wygra pisz kto wygrał w Maju AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 No niestety moj typ nie wygral, bo podobno za pozno wyslalem przelew. Ale za miesiac "ich"przypilnuje Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 No niestety moj typ nie wygral, bo podobno za pozno wyslalem przelew. Ale za miesiac "ich"przypilnuje który zbiera na cele charytatywne może ja też wyśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 widzę, że temat umarł w zarodku... szkoda PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) widzę, że temat umarł w zarodku... szkoda PozdrT dokładnie szkoda p.s kto ma za Maj ? Edytowane 2 Czerwca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 Ja mam propozycję byśmy to my zaproponowali jakieś akwaria do konkursu,ale nie wiem w jaki to sposób miało by się odbywać. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Może tak? dodać taki baner w każdym temacie w nasze akwaria. Na pewno w silniku forum można zrobić coś takiego jakimś modem czy pluginem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) kto wygrał w Maju ? Edytowane 11 Czerwca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 mega czadowy ten polski TOTM PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Możecie podać gdzie jest zestawienie poprzednich ? Ten aktualny blado i pusto wygląda Cytuj http://www.advanceda...ul-beyond-words http://nano-reef.pl/...la/page__st__40 http://nano-reef.pl/.../page__hl__4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 a ktos w ogole kogos nominowal? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 a ktos w ogole kogos nominowal? no właśnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Odświeżę bo pewnie już kilka ToTM było przyznanych a nikt nie wie które to... To jak z ta zabawą? Czy to tylko takie "bicie wydzieliny z odpieniacza" było? Dobra nie złośliwiąc i dla dobra ogółu to... ... odświeżam, żeby na topie nie były tematy "Hepatus w 30l" Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez kubek_77 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2012 I gdzie niminacje są? Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACOOO3 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 Konkurs ze zdjęciami został zlikwidowany, tutaj nawet nie wkleiliście osoby, która wygrała konkurs za maj :/...czemu nikomu nie zależy na pokazywaniu zbiorników, okazów? Zapewne nowi forumowicze pooglądaliby z wielką przyjemnością czyjeś zaangażowanie i efekty czasami kilkunastu lat. Cytuj 432 l (120/60/60) + sump 78 l (38/48/43), HQI 2x150, aktynika 2x52, 2xtunze, refugium, odpieniacz DIY moje_akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 nikt niczego nie likwidował Po prostu potrzeba więcej zaangażowania również samych klubowiczów takie jest moje zdanie pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 zdechło szybciej niż się zaczęło, ale niektórzy to przewidywali .... Dlaczego nie ma wygranych za maj , czerwiec, lipiec..... itp ? Cóż... to jest tak jak z grą w Lotto, zawsze mówie sobie - kurde jak wygram w totka to pojadę tu i tu, kupie wielki dom, postawie największy baniak morski w Polsce..... - tylko kurde nie puściłem żadnego zakładu lotto A TOTM PL wróci ..... bądźcie cierpliwi. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach