geremek7 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Przypadkowo napotkany link...... Sami oceńcie Ciekawa odskocznia od standardów Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez geremek7 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 tak wyglada zycie w odpieniaczu Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 Film nakręcony świeżo po uruchomieniu, ciekawe jak wyglądało po miesiącu obrośnięte glonami Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 palmę przesunął bym leciutko w lewo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pucek Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 o kurde takiej plastikowej tandety w wersji morskiej to dawno nie widziałem, niech sobie złote rybki tam wpuści... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 mam nadzieje ze to nikt z naszych... Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 tomm ..ale sie usmialem,dobre! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 pucek, coś takiego będzie ok? czy może jednak... to obciach, nie mieć choćby jednego, małego wulkanu koledzy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pucek Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) pucek, coś takiego będzie ok? to obciach, nie mieć choćby jednego, małego wulkanu koledzy! Ja jestem zwolennikiem naturalnych aranżacji, ale jak komuś się podoba to ok, byle nie kosztem zwierząt Jedynie w uzasadnionych przypadkach uznaje takie plastikowe wyposażenie, np. w akwariach (pojemnikach?) z meduzami (chociaż podobno ten model zbiornika jest do bani- tak czytałem) Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Pucek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość edi Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 a ja znalazłem dzisiaj to, całkiem niezłe http://wn.com/Category_Aquaria#/videos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geremek7 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 W słodkim nic mnie już nie zaskoczy, bujność kolorów, sztuczne roślinki czy nurek puszczający bąbelki Przeważnie są to pierwsze akwaria dzieciaków lecz na to dziecko by się nie targnęło..... Chyba jakiś niespełniona dorosła osoba Obstawiam akwarystę zza wielkiej wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 najgorsze jest to ,ze ryby z pierwszego zbiornika nie przeżyją miesiąca w tym syfie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geremek7 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 Cóż poradzisz..... Chyba że właściciel wymyślił jakąś metodę do utrzymania takowego tanka, w co wątpię. Warto by go zapytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) ja pierniczę, trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby coś takiego postawić w saloon... żal tych zwierząt. Kara chłosty. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 mnie najbardziej w dekoracji z pierwszego akwa podobają się połamane rury po lewej... Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 a ja znalazłem dzisiaj to, całkiem niezłe http://wn.com/Category_Aquaria#/videos Super mi się strasznie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach