lubusikk Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Jeżeli i was drażni przeglądanie naszej ulubionej kateori na allegro ... może razem postaramy się coś zmienić zalożyłem temat na caffe allegro , podobno im wieksze zainteresowanie tym szybsza reakcja serwisu allegro jak ktoś zainteresowany podaje linka : http://cafe.allegro.pl/showthread.php?1622213-Rozwini%C4%99ie-kategori-Akcesoria-do-akwarium-morskiego ps jeżeli to zły dział proszę o przeniesienie Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekk Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Popieram Cytuj Hodowla kotów brytyjskich Szczecin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Głos poszedł. Fajny pomysł. Poprośmy jeszcze znajomych na FB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Lubusikk, w jedym zdaniu zrobiłeś dwa błędy ortograficzne, Allegro moż nie potraktować tego poważnie:) jestem za Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 20 Października 2012 właśnie to zauważyłem ale gdzie tu jest edycja postów Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 20 Października 2012 kliknąłem w jest do wprowadzenia, ale poprawność językowa jest porażająca... wahać się przez ch proponowałbym oddzielnie kategorii przez jedno i niektóre które o wiele niej aukcji cóż... Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Też jestem za tym i także za tym abyś poprawił błędy, bo nawet w temacie jest błąd. Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 ja przeczytałem tylko nagłówek Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Dobry dział i dobra akcja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1oo Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Bardzo dobry pomysł, głos oddany. Cytuj 500 litrów, Deltec, Lampa - 150W LED, http://nano-reef.pl/...25l-z-mikolowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malmo Zgłoś Napisano 20 Października 2012 popieram Cytuj baniak: 400l, odpieniek: Bubble King 180, 2xtunze 6055, 1x Tunze 6105,1x tunze 6025, lampa 350W LED + 2*39W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Zagłosowane, oczywiście in plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 20 Października 2012 stawiam browara dla tego co podpowie jak tam się edytuje posta Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Głos na plus oddany. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Kiedyś było tak że do 5 minut od wystawienia mogłeś edytować. Teraz nie wiem Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Poszedł głos na tak Pozdrawiam, Marek Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 jestem za, poparłem Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pipider Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Dobra inicjatywa. Poparłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasz5 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Bardzo dobry pomysł !!! Głos oddany oczywiście jak najbardziej jestem za. Teraz mamy wszystko w jednym "kotle" i niezły bałagan sie tam robi. Ciekaw jestem czy się uda - trzymam kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 20 Października 2012 dołączyłem do popierających Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Za głosowane . Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 (edytowane) Głos oddany ciekaw jestem czy to się uda Edytowane 20 Października 2012 przez chmielu243 (wyświetl historię edycji) Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Głos oddany Poparłam ten pomysł Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 20 Października 2012 Pomysł poparty głosem na alledrogo.pl. Plus dla autora pomysłu. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach