elespero Zgłoś Napisano 28 Września 2017 21 minut temu, grzegorz88wroc napisał: Zielony srodek i róż są bardzo wyraźne. Niestety ściemniaczy nie brakuje. Zamawiałem "electric oompa loompa" a dostałem goblin on fire Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A to nie jest to samo? Wszędzie w sklepach są opisywane jako jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 28 Września 2017 Oompa loompa chodzi po 30-40£ goblin troszkę mniej.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 8 Października 2017 Zazdro Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 11 Października 2017 (edytowane) Er1cs Edytowane 11 Października 2017 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 19 Października 2017 bam bam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 20 Października 2017 bam bam To nie bam bamy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Na 100 procent tak . Tylko mi troszkę zdjęcia nie wychodzą .... Nie wiem dlaczego na zdjęciu jest niebieski środek ... W realu wyglądają identycznie jak te : https://www.google.pl/search?q=bam+bam+zoa&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=GvbNbeNIXP5pLM%3A%2CX1A_KIJ95r4FuM%2C_&usg=__6lYHGR061wDz5UprUjr5nPSv__U%3D&sa=X&ved=0ahUKEwim1evBpv_WAhXC0xoKHTpIBxkQ9QEIKzAB#imgrc=k11LvYmgOqNq4M: Za jakiś czas postaram się zrobić lepsze zdjęcie ..... Edytowane 20 Października 2017 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Za dużo niebieskiego światła do zdjęć Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Być może . Tylko ja białego nie mam w ogóle . Mam tylko niebieskie diody . Ale mam jeszcze drugą lampę w rezerwie więc jutro postaram się doświetlić z niej białym i zobaczymy jak wtedy wyjdą ... Tu mam jeszcze jedno starsze byle jakie zdjęcie . I tu już niebieskiego środka nie ma : Ale żeby wszystko było jasne to tak jak pisałem zrobię jeszcze lepsze zdjęcie przy białym świetle z drugiej lampy :-) . Edytowane 20 Października 2017 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Być może . Tylko ja białego nie mam w ogóle . Mam tylko niebieskie diody . Ale mam jeszcze drugą lampę w rezerwie więc jutro postaram się doświetlić z niej białym i zobaczymy jak wtedy wyjdą ... Tu mam jeszcze jedno starsze byle jakie zdjęcie . I tu już niebieskiego środka nie ma : Ale żeby wszystko było jasne to tak jak pisałem zrobię jeszcze lepsze zdjęcie przy białym świetle z drugiej lampy :-) . Tutaj faktycznie jak bambam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 28 Października 2017 Co tak cicho? T5+kalkulator Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Października 2017 Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 31 Października 2017 Witam, kilka moich odmian. Czy jest ktos w stanie pomoc z nazwa tych grzybków? Pozdrawiam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 31 Października 2017 5 to Radioactive dragoneye4 to też mogą być "rasowe" A reszta raczej no nameWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 to Radioactive dragoneye4 to też mogą być "rasowe" A reszta raczej no nameWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Masz tam sporo aiptasi. Kup sobie berghie i szybko się ich pozbędziesz.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, fresz33 napisał: Masz tam sporo aiptasi. Kup sobie berghie i szybko się ich pozbędziesz. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Mam 3 krewety, lecz ta aiptasia jest tak umiejscowiona, ze gdy sie za nią biorą to chowa się w szparę i jest nie do wybicia sporo aiptasi mam juz za sobą :)) miałem cichą nadzieje, że te żółte nie sa dzikusami Edytowane 1 Listopada 2017 przez mareczek232 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Wszystkie są tak samo rasowe;) niektóre są tylko bardziej charakterystyczne i rozpoznawalne.2 to moze być green bay packers.6 może to być sunny d w niekorzystnych warunkach, jeśli te miałeś na myśli pisząc zółte.Ale póki nie wyglądają tak jak na foto niżej to nimi nie będą.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Co to za zoa na filmiku w 2:08, są dostępne w Polsce, jaka cena i łatwość, trudność w hodowli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Bam bam orange. Mam dwa polipy, rosnąć nie chcą. Poza tym w Polsce ma je kilka osób. Szczepki tanie, nie jest to jakis ultra cukieras. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Dzięki. Podoba mi się ten pomarańczowy kolor w actynice. Można to gdzieś kupić w Polsce, lub są jakieś podobne świecące na pomarańczowo i dostępne u nas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 W sklepie wątpie, daj ogłoszenie, może ktoś ma szczepke.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 oto moje i cukierasy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 10 Listopada 2017 Nightmare Takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Coś cicho tutaj .... Mój nowy nabytek :-) . Tylko jeden polip ale jest piękny i cieszy oko :-) . Zoa chiquitas : Nowy - Candy Apple Purple : Nowy ( słabo widać kolory i do tego są przekłamane , tak na prawdę mają niebieski środek i pomarańczową otoczkę ) - Belladonna : Nowy - tych nazwy nie znam... ( mają zielony fluo środek ) I trochę innych zdjęć :-) : Candy Apple Pink Sunny D Blue Macaws Bam bam Lord of the Ring Salted Agave Emeralds of fire Fruit loops Inne zdjęcia : Edytowane 25 Lutego 2018 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach