rj1307 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Witam wszystkich, zwracam się do Was z nietypową prośbą - potrzebuję chętnych do zagłosowania na pracę klasową mojej córki na stronie http://www.energowladni.pl/konkurs_galeria.htm zakładka "prace zbiorowe", trzeba wpisać kod pocztowy 58-301 i daj szukaj, przefiltruje wszystkie prace i zostanie tylko ta właściwa. Trzeba tylko wprowadzić swojego maila i odebrać pocztę, będzie tam link do potwierdzenia głosowania. Można tak zagłosować trzy razy dziennie. Wiem że to trochę nietypowa prośba i mam nadzieję, że nie dostanę za nią bana na forum ale czego nie robi się dla dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Ale nigdzie nie widzę akwarium Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0k0z Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 4 prace juz wyskakuja pod tym kodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 4 prace juz wyskakuja pod tym kodem U mnie tylko jedna Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 z Wałbrzycha(58-301) są 4 prace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rj1307 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 z Wałbrzycha(58-301) są 4 prace... Wychowawca Dorota Kołsut A, już wiem, trzeba wejść w prace zbiorowe a nie indywidualne Z góry dziękuję wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czerest Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Zagłosowałem:) Cytuj 435 l 150x55x53 ,DeltecMCE600, Aquasunlight 2x250&2x54 , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 zagłosowałem fajny obrazek pozdrawiam Mariusz Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelchgdansk Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Głos oddany. Szkoda tylko że od "małego" wpajamy dziecku że najważniejsze są znajomości Oczywiście praca bardzo ładna bo inaczej bym głosu nie oddał. Pozdrawiam. Cytuj Się robi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Przypominaj, to będziemy głosować. Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 a ja też zagłosowałam a co tam pozdrawiam anka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Masz głos. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mycha Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Dziękujemy, głos został uznany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 I poszło. Pozdrawiam Maciej Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Sam bym lepiej nie namalował ode mnie oczywiście 3 głosy i przypomnij się jutro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rj1307 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Głos oddany. Szkoda tylko że od "małego" wpajamy dziecku że najważniejsze są znajomości Oczywiście praca bardzo ładna bo inaczej bym głosu nie oddał. Pozdrawiam. Spoko, mała o niczym nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Rj gorzej jak Tobie Zona zrobi podobna ankiete tylko dotyczaca czegos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rj1307 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Rj gorzej jak Tobie Zona zrobi podobna ankiete tylko dotyczaca czegos innego Eeeetam, nie boję się Ale nigdzie nie widzę akwarium Akwa stoi tam gdzie zawsze i ma się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas.piotr Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 i 3 głosy poszły . też ma córkę, kiedyś i ja będę uskuteczniał takie kombinacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Po prawdzie myślałem że taka prośba tu się pojawi: "Proszę o wyrażenie Państwa stanowiska w poniżej przedstawionej sprawie. Celem inicjatywy jest doprowadzenie do tego, by największe amerykańskie redakcje - takie jak "New York Times", "Wall Street Journal", "Washington Post" czy Associated Press - wprowadziły do tzw. Stylebooków (dziennikarskich podręczników, które określają, jak należy i jak nie należy pisać) zapis o tym, że nie wolno używać terminu "polski obóz koncentracyjny". Zamiast tego powinno się używać oficjalnie zaakceptowanej przez UNESCO nazwy obozu Auschwitz-Birkenau, a więc "niemiecki, nazistowski obóz koncentracyjny i zagłady". Czy Polakom uda się zebrać milion podpisów przeciw "polskim obozom"? Jeżeli sześć milionów obywateli Polski mogło oddać swoje życie podczas drugiej wojny światowej, to myślę, że milion Polaków może teraz złożyć swoje podpisy, aby ich w ten sposób uhonorować - podkreśla w rozmowie Alex Storożyński, prezes Fundacji Kościuszkowskiej i znany amerykański dziennikarz polskiego pochodzenia, który jest pomysłodawcą petycji. Wystarczy wejść na stronę z linku, wpisać swoje imię i nazwisko, (po prawej stronie u góry) - nic więcej i kliknąć SIGN Link do strony z petycją: www.thekf.org/events/news/petition/ " Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas.piotr Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 praca obecnie ma 4 pozycje w rankingu, postarajmy się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mictar Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 I ja również zagłosowałem.. powodzenia Cytuj Szkiełko 43l - kostka 35xx35x35, 36W Led (6x Cree Royal Blue, 6x Cool White), Easy Heater 50W, FZN-3, Koralia Nano 900; Odpieniacz "by Tomko".. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 Masz mój głos... i głos mojej dziewczyny Tzn jak by się nie podobało.. to byśmy nie głosowali Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2011 jeśli to pomoże kolejne 4 do przodu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach