Tester Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 . Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Uuuuuu Testerku Zmiana kodu ? 4ka z przodu Zdrówka! Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 super:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszD Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Gratulacje mnie to czeka za rok Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Żadnego sps-a? Witaj w klubie , wszystkiego naj, naj, naj. Mam nadzieję, że za dwa miesiące osobiście złożę spóźnione życzenia , oraz sto lat, sto lat i takie tam Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Najlepszego ! Kurde jasne - wafel blady ! Bylem pewny zes bardziej smarkaty Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Bartek. Wszystkiego naj naj naj Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 witamy po drugiej stronie życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Tester, wzorowych parametrów w baniaku i kolejnych 2x40 latek Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 A, no to wszystkiego najlepszego! Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 https://www.youtube.com/watch?v=k9ccq6UCljY&nofeather=True Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego !!! Na zdjęciu wyglądasz jak byś był studentem I-szego roku AWFu. Pozdrawiam Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 ... Na zdjęciu wyglądasz jak byś był studentem I-szego roku AWFu. Na żywo też tak wygląda. Wszystkiego dobrego. W końcu możesz gonić za nastolatkami nie dziwiąc społeczeństwa Ładny torcik (ciekawe co powie Debora). Chciałem napisać "fajne ułożenie skały" albo coś podobnego, ale chyba ważniejsza byłaby identyfikacja umieszczonych na torcie wizerunków gatunków organizmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzieki wielkie za zyczenia. Wiecie jak to jest. Czlowiek niby sie dobrze czuje, ale prostate juz trzeba regularnie badac Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irax Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 wszystkiego najlepszego torcik wymiata nie było ci szkoda go zjeść Cytuj Pozdrawiam. Irek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Goscie sie bili o blazenka a mi glony zostawili 8D Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irax Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 ha ha ha Cytuj Pozdrawiam. Irek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego... No ja za rok, kurcze jak ten czas wymiata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Wszystkiego co od zycia chciales zycze.... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego! (Teraz to Mateusz jest tym bardziej spokojny:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 100Lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszek8 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Mimo żem tu młody i głos mi się nie należy to wszystkiego najmorskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 No wszystkiego najj. Ale też myślałem, że masz góra 25YO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Kto postawił tą ciężką czterdziestkę na głowie błazenka ja się pytam Tort niby o słonym a słodki. Zdrowia Bartłomiej Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach