MaciejK Zgłoś Napisano 25 Września 2014 Czy wiadomo kiedy wyjdzie Nr 03/2014?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koma Zgłoś Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Ten o przydaczniach ? Ja dostałem już jako prenumerator. Średnio mnie interesuję bo poza małzami jest tam tylko kilka stron o targach , 2-3 o absorberach fosforanów coś o przyrostach korali miękkich ( ale nic praktycznego), jak ktoś z Wawy chce odkupić to pw. Edytowane 25 Września 2014 przez koma (wyświetl historię edycji) Cytuj Nano reef -homar only + reefmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 25 Września 2014 Na stronie już widać że jest dostępny: http://magazynkoral.pl/ Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messaya Zgłoś Napisano 25 Września 2014 Ja kupiłem w Empiku tydzień temu. Cytuj Start luty 2011. Zbiornik: 85x55x50h=233l. Sump -112l. Cyrkulacja: Aquael Reef Circulator 2600, Jebao WP25, JVP 102. Obieg: New Jet 2300. Odpieniacz: H&S110 na Tunze Hydroformer Silence 9420.04. Oświetlenie: TMC V2 Ilumen Air 900 -170W. 15kg live rock. 9kg Nature`s Ocean Bio-Active Live Aragonite Reef Sand. Refugium. Sól: Kordon Coral Sea Complete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 25 Września 2014 A jak mieć prenumeratę i ile kosztuje ? Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 25 Września 2014 Na stronie możesz zamówić - 80zł prenumerata roczna Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 25 Września 2014 No właśnie wczoraj patrzyłem w Empiku to nie było i nikt nie wiedzial kiedy będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 25 Września 2014 A mnie się wydaje że w Akwa Marin we wtorek widziałem. Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 25 Września 2014 Ja już ponad tydzień temu dostałem z prenumeraty. Fajne pismo, ale czasami sam zauważam byki. Ale ogólnie poziom dobry na bardzo dobry. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 26 Września 2014 Już zakupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Dostaliscie już może czerwcowy numer? Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 W piątek patrzyłem w Empiku i niestety nie ma czerwcowego numeru, a obsługa nic nie wie Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Nawet nie dostałam meila, że już jest. pozostaje czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Cisza w eterze Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Chciałam zaprenumerować Koral i coś na stronie nie działa i mnie wyrzuca. To tylko u mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Sprawdziłem na stronie korale.pl i mogę dodać do koszyka, wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 Czy grudniowy numer 2018 ktoś już dostał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matroxpl Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 Właśnie o to samo miałem pytać, miał niby być po świętach, a do tej pory cisza. Cytuj Moje bagienko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 u mnie tak samo cisza. Ostatnio zawsze miałem dużą obsuwkę terminu , ale zawsze była jakaś informacja na maila...a tym razem cisza Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matroxpl Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2019 Podobno rozesłali nowy numer w zeszłym tygodniu, także powinny zacząć już dochodzić do osób z prenumeratą. Ktoś może już dostał? Cytuj Moje bagienko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 do mnie właśnie dotarł Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Coś ktoś wie na temat 1/2019? Co prawda płaciłam w marcu,więc późno, ale żadnej informacji nie dostałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Jeszcze do mnie nie dotarł, w empiku też jeszcze nie jest dostępny Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze ze stycznia 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje. Na szybko przejrzałem archiwum - Aquarium Photography - artykuł z wrzesnia/pazdziernika 2016, artykuł o Wakatobi z grudnia 2016. Tak podejrzewam. Jak ktoś zna angielski polecam wersje angielska. Wersja digital kosztuje niewiele. Edytowane 5 Maja 2019 przez VDR (wyświetl historię edycji) Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 @TMK ja otrzymałem taką odpowiedź bo zapytałem na PW odnośnie opóźnień... ... uprzejmie informuję, iż prace nad Magazynem Koral 1/2019 nie zostały zakończone, dlatego też jeszcze go Pan nie otrzymał. ... Cóż jak tylko będzie to go otrzymamy - ktoś wspominał mi dawno temu że w akwarystyce morskiej trzeba wykazywać się cierpliwością - więc właściwie taką sytuację mamy z magazynem. A szkoda... Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach