jurko Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 5 Września 2019 (edytowane) Fake hallucination Blackberry voodoo Yoda Blue eyed blonde bitch Edytowane 23 Września 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Edytowane 23 Września 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 22 Września 2019 Co to za odmiany? Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 22 Września 2019 Różowa z żółtym wypas!!! Już piszę pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Ale brzydki ten różowy z żółtym Zoa fuj blehh wyrzuc do kibla Edytowane 22 Września 2019 przez Dephire (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Ten pierwszy to Pink Diamond . Drugi to Wowser . Nie miałem lepszego zdjęcia Pink Diamond to wkleiłem to . Ale trochę słabo tu wyszedł ... Jak sie lepiej napompuje to zrobię jeszcze raz :-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 23 Września 2019 (edytowane) Taki tam skrawek mojego akwarium https://images89.fotosik.pl/254/15192d85eff0203cmed.jpg Edytowane 23 Września 2019 przez jurko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sagerrak1 Zgłoś Napisano 23 Września 2019 14 minut temu, jurko napisał: Taki tam skrawek mojego akwarium https://images89.fotosik.pl/254/15192d85eff0203cmed.jpg A coponiektórzy tu twierdzili, że masz tylko kratki że szczepkami. Szkoda, że obaliłeś teorie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Hehehehe :-) Mam dwie kratki w akwarium . Moje akwarium jest raczej z tych normalnych :-) . Ciekawe czego nie wyświetla się moje zdjęcie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FajnyRadziu Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Świetne okazy. Uwielbiam zoa moje mikrusy na razie marudza, jedne co chwilę się zamykają a drudzy otwarci do połowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 23 Września 2019 U mnie jest podobnie . Jak jedne świetnie się pompują to drugie marudzą . I nigdy wszystkim nie dogodzisz hehehe :-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Jeśli dobrze kojarzę akwarium, to nie zwróciłem uwagi by marudziły - przynajmniej jak je widziałem ps. To u Ciebie był mandaryn wielkości średniego suma ? Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Tak u mnie :-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Piękne Bowtie blaster ..... szczęka opada he he he :-) ...... Wonka Berry Nirvana Electric lompa lompa W związku z ciągłym czepianiem się mojej osoby , usuwam moje konto z forum nanoreef . Jeżeli nie w smak były właścicielom i sponsorom forum moje ogłoszenia o sprzedaży zoanthusów to mogę to jeszcze zrozumieć . Ale że rażą was wklejane przeze mnie zdjęcia to tego już nie ogarniam .... To że mam zoanthusy na podstawkach , to to was drażni ????? No mam i co z tego ???? Bo tak lubię ? Bo chcę potem zasiedlić nimi całe dwu metrowe akwarium ? To was drażni ? Szkoda słów i nerwów ..... Żegnam wszystkich bardzo serdecznie . Zwłaszcza zwykłych użytkowników forum . A właścicieli i sponsorów po prostu nie jestem w stanie zrozumieć ...... To jest przykre .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 9 Października 2019 (edytowane) Dzbanizm tego forum poraża. Targowisko zamknęli to teraz czepianie po ludziach dzieciarnia I tak tracimy kolejnych cennych ludzi, którzy coś MAJĄ w tej zacofanej Polsce. Edytowane 9 Października 2019 przez Raffy14 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ensso Zgłoś Napisano 9 Października 2019 @jurko Jest bardzo przykre... Trzymaj się stary! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 9 Października 2019 jurko uwielbia chyba uwielbia skupiać uwagę na sobie - nikt sie Ciebie nie czepia i proszę nie prowokuj kolejnej gb - już była spokojnie ale nie - trzeba namieszać - ale w jakim celu? nie wiem Raffy - blagam nie komentuj czegoś czego nie ma -są osoby na forum, które po prostu lubią robić zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 9 Października 2019 enso - to jest temat o zoanthusach wiec pozwolisz, ze ukryję Twój post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Ukrywanie psu na budę , i tak 90% wieści roznosi się prywatnymi drogami . Tu prawie wszyscy się znają , prucz nowicjuszy . Walka z pasjonatami źle się kończy , tym bardziej że fora pod względem kontaktów miedzy ludzkich to juz dinozaur , ale niefajne zagrywki zostają w pamięci .A niemiły sklep znika ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 9 Października 2019 to nie jest żadna walka , ani cenzura - proszę nie robić kolejnego zamieszania w postach, tematów nt zamkniecia targowska z życiem było kilka i wszystko zostało tam wyjaśnione i napisane. Mam wrażenie, ze naparwdę komuś zależy aby ciągle na forum panowało jakieś chore napięcie - potem ludzie się skarżą, ze są posty nie na temat i wszędzie trzeba przedzierć się przez kolejne wypowiedzi nie na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Pani Irmino . Dlaczego mnie pani obraża pisząc że : jurko uwielbia chyba uwielbia skupiać uwagę na sobie . Ja nic takiego nie uwielbiam . A jeżeli komuś przeszkadza to że wklejam tu zdjęcia nowo zakupionych szczepek ponieważ z tyłu widać inne szczepki na podstawkach i znowu jest podejrzenie o handel itd itp to sorry ale ja mam już dość tego psychicznego znęcania się . Mam już po prostu tego dość . Napisałem prośbę o usunięcie mojego konta i po prostu proszę to zrobić a nie pisać na mnie jakieś nie przyjemne rzeczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Panie Jurko - chyba zahaczamy już o histerię - proszę trochę ważyć proporcję, bo piszemy o zdjeciach zoanthusów i trochę to wszystko zaczyna być nieadekwatne do sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 9 Października 2019 Dziękuje za odblokowanie grupy w imieniu swoim jak i innych użytkowników tego tematu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach