Sygen Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Rozpoczynamy kolejne Euro z wielkimi oczekiwaniami że w końcu wyjdziemy z grupy i dojdziemy wysoko,a może będzie jak zawsze że oczekiwania duże i tylko tyle.Może jakieś wasze typy: według mnie odpadniemy w ćwierćfinale Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Najpierw zobaczymy ilu będzie miało kontuzje po meczu z irl.pn Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Nie wiem, nie bardzo to widzę. Kolejne dobre eliminacje, ale oby znów to nie były trzy mecze, obym się mylił. Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Po meczu ? Jeszcze przed meczem się panienki pochoruja Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2016 Polska - 1/4 Hiszpania wygra turniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2016 Mój typ na dziś to 2:0 dla nas,przyśnił mi się taki wynik więc nie może być inaczej i nawet obstawiłem Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2016 3:1 dla Naszych. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2016 no i bravo 3 punkty są Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaLe Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2016 Ale patrząc w przyszłość mając na uwadze Niemcy-Ukraina i postawę tych drugich, to raczej dalej nie będzie tak kolorowo... choć oczywiście mocno trzymam kciuki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2016 to walczymy zaraz i myślę że o remis 1:1 Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2016 Wspaniała gra obydwu drużyn. Piłka nie stała w miejscu przez cały czas gry. Kilka potknięc z naszej, jak i z niemieckiej strony pozostawiła wynik 0:0, ale walka była. Nie wiem czy większy chaos na stadionie, czy u mnie w salonie z dwójką maluchów Następny mecz w pubie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 jakie typy na dziś?mój 2:1 dla nas w podstawowym czasie Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Ja w konkursie na typowanie wyników na FB listy śląskich szlagierów Polska z Ukrainą obstawiłem 1:0 dla nas , i dzisiaj również 1:0 lub 1:1 Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 :thumbup: :thumbup: :thumbup: Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 jakie typy na dziś?mój 2:1 dla nas w podstawowym czasie No i można by powiedzieć, że się nie pomyliłeś Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 z Podstawowej gry i dogrywki 1:1, nikt się nie spodziewał że będą jeszcze Karne Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 No i można by powiedzieć, że się nie pomyliłeś Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka ja by ten Milik strzelił to kto wie,za dużo partaczy Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2016 Największa pierdoła Polskiej kadry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 No to Panowie i Panie - jak dzisiaj będzie? Jak obstawiacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 No to Panowie i Panie - jak dzisiaj będzie? Jak obstawiacie? Jeżeli nasza reprezentacja będzie grała jak do tej pory, to wygramy pod warunkiem, że oprócz bramkarza, obrony i dobrych akcji pojawia się celne strzały w światło bramki (czego jeszcze nam brakuje). Pazdan obskoczy Ronaldo i połowa polski zgoli głowy Polska zagra zespołowo, natomiast Ronaldo (selfish) grając przeciwko Lewandowskiemu będzie myślał o strzeleniu bramki tylko własną nogą co mam nadzieje ze zgubi portugalie... Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Będzie ciężko, ale Portugalia do domu. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 2:1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 1:0 dla Polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 jest 1:1 po pierwszej połowie dogrywki jeśli przez 15 Minut tak się utrzyma to ponownie rozstrzygną Karne Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 2:1? Mogłeś napisać dla kogo Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach