lukasz.s4 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 No to na drugą nogę po prostu piękne jeszcze trochę i porzucę mój projekt stadniny z igliczniami i założę a paletkami Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pucek Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 fajne te wasze paletki, ostatnio stało u mnie takie coś (teraz na jego miejscu stoi trochę większa, słona kosteczka ) a to już potomstwo moich Crystal Redów rozmnażały się na potęgę w sumie to pomimo oszałamiającej pojemności ok. 6L to całkiem ładny zestaw jest, malutki filtr, 5W świetlówka, oświetlenie nocne nawet luft- ten Twój glonojad w doniczce, nie wiem dlaczego, skojarzył mi się z jakimś dziełem sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 U mnie w każdym pomieszczeniu musi stać jakieś bulgoczące szkiełko. Choć łazienka jeszcze wolna. Hmm, trzeba o tym pomyśleć... W sypialni mam teraz busz. Dziś będę karczował, na razie wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 jescze rok temu... zdjecie robione telefonem to i jakosc... Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 To ja też zapodam zdjęcie z paletami Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topielec Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Fal, zniszczyłeś mnie tymi zdjęciami ikry i larw, teraz nie będę mógł zasnąć! Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Muszę to pokazać pielęgnicomaniakom na swoim forum Edit: Niezalogowani nie zobaczą tych zdjęć, damn Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Topielec (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 I młodzież barcińska Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciapek Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 @Pooh te tlo to oryginal czy DIY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 moje aktualne Cytuj akwarium morskie 1000L https://www.youtube.com/watch?v=8D0ij2GB8cE Rowerowe Trasy Masy - blog rowerowy, fotorelacje z wypraw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixEEr Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 a ja mam takie coś 160 litrów i 240 pzdr. Cytuj TOTM ---> http://reefhub.pl/mikolaj-szostak-mixeer-1000l-z-myslenic/ Moje akwarium ---> http://nano-reef.pl/...120#entry664781 Mój kanał Youtube ---> http://www.youtube.com/user/mixeer0700 SPRZEDAM SPRZĘT PO LIKFIDACJI AKWA ---> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 Zaledwie dwa lata temu mogłem się jeszcze pogapić to na niebieskiego reefmaxa, to na zielony zagajnik (540L), który później przerobiłem na słone. Kochałem się w ramirezkach i krewetkach:-)) Z wzajemnością zresztą, no bo czy nie pięknie wybarwione? Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 Fakt ramirezki potrafią się pięknie wybarwić szczególnie w okresie tarła ;-). Sam miałem nieduży zbiornik specjalnie pod jedną parę. Tarły się jak wściekłe ;-). Wcześniej były jeszcze muszlowce z Tangi, 400l Malawi, 200l ze Skalarami i jakieś "mieszance" od których chyba każdy zaczynał ;-). Niestety są to czasy z przed ery aparatów cyfrowych wiec nie ma mam zdjęć :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzegorzSawera Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 Fakt Ramireza to wdzięczna ryba. A najładniejsze są te ubarwione klasycznie, żadne weloniaste lub podbarwiane jak to teraz są w handlu. Z ciekawości kupiłem jakiś czas temu niby odmianę Blue Kobalt ( jakaś handlowa nazwa)Do tarła przystąpiły ale narybek pokręcony genetycznie, powyginany , straszne. Obcy to przy tym pikuś Mnożyłem kiedyś je na skalę produkcyjną. W akwarium 300 l tylko niskie i szerokie włożyłem 200 par. na dnie układałem kawałki połamanej doniczki albo dachówki i co dzień wyciągałem ok 50 szt. oblepionych ikrą kawałków. Ramirezy często zjadają ikrę więc musiałem inkubować w oddzielnym zbiorniku z Trypaflawiną. Cytuj Pozdr. G>S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) To moje pierwsze akwa w życiu, był to przełom 2010-11 do 12 chyba przetrwało, później założyłem takie z rybkami z pewnego jeziora afrykańskiego ale ono przetrwało może 5-6 miesięcy bo mnie po prostu nudziło i mam teraz w nim morskie. No ale przy waszych słodkich baniakach to nie ma czym się w sumie chwalić taki mały kawałek mojej historii. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez dirty_pig (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskamen Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 dirty_pig ładne akwarium z pyszczakami tylko szkoda że ci się tak szybko znudziło bo są to naprawdę fajne rybki do obserwacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macc Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Moja Tanganika . Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Macc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Piekny widok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 18 Października 2014 A to moje, które już od jakiegoś czasu nie istnieje już niestety. Ale dzięki niemu wygrałem obecna kostkę aquaela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smoko Zgłoś Napisano 21 Października 2014 To może i ja 2000 litrów Tanganika Cytuj Akwarium ok 480L + sump 195L 160x60x50h 30kg LR + 10 kg LS Skimz Monzter SM 201 T5 - 8x80W Jebao WP 40 + RW 15 Obieg Aqua Nova 6500 Balling Kierownik budowy wielkopolska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Akwarium wielogatunkowe. Nigdy nie mogłem się do końca zdecydować na jeden gatunek. Uwielbiałem dużo roślinności. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach