kasiazUK Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Życze wszystkim Wesołych Świąt. Zdrowych, pelnych milosci i sukcesow oraz solidnie posolonych. Udanego, upojnego Sylwestra i samych powodzen w 2018 roku!!! Kasia z UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Witaj Kasiu ;-) Ja również chcę dołączyć do życzeń i życzyć wszystkim "Mocno Posolonym" spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia Szczęśliwego Nowego roku 2018 dużo nowych solniczek oraz coraz więcej forumowiczów,mniej spięć na forum a więcej spokoju :-) Beata i Dominik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Fajny temat! dzięki! Ja również życzę wszystkim " Totalnie Posolonym" spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego roku 2018. Waldek z rodziną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 Życzę wszystkim wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@te Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Dołączam się również do życzeń:) Wazystkiego najlepszego w te Święta Bożego Narodzenia oraz nadchodzącym roku 2018:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 To i ode mnie: zdrowych i pogodnych świąt wszystkim forumownym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Ja się również dołączę do życzeń Zdrowych spokojnych i radosnych świąt dla wszystkich posolonych i ich rodzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam67 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Witam.Wesolych Świąt dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Zdrowych, szczęśliwych, rodzinnie spędzonych Świąt Bożego Narodzenia. Uśmiechu na twarzy, radości w sercu, pełnego brzucha, samych sukcesów po drugiej stronie szkiełka, bogatego Mikołaja (Gwiazdora, Dziadka Mroza jakkolwiek go nazwiecie). Świętujcie, śpiewajcie, jedzcie, a po świętach wracajcie z samymi pozytywnymi tematami. Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego dla całej posolonej społeczności-rodziny Nano-Reef.pl - żeby co roku było Nas więcej nie mniej... Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Moi drodzy, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę całej posolonej rodzinie nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy przy domowej rafie, piękna, muzyki, gigantycznych przyrostów, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, wymarzonych parametrów w Waszych zbiornikach, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz88 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Dzięki i Wzajemnie:-) wszystkiego dobrego !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 I ja Wam życze zdrowych i spokojnych świąt Bozegonarodzenia pełnych radości miłości i radosnych chwil z bliskimi. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robbi2708 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz cierpliwości i wytrwałości w prowadzeniu zbiorników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romek05 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2017 Zdrowych, wesołych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia dla wszystkich Posolonych i ich rodzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2017 Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, lep bałwana, a w sylwestra baw się do rana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach