Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 461 tematów w tym forum

  1. ozon 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 3 964 wyświetleń
  2. PO4 jak delikatnie podnieść 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 16 854 wyświetleń
  3. Sól o niskim i stabilnym kh 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 3 060 wyświetleń
  4. Czyżby za wcześnie na Ballinga? 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 2 683 wyświetleń
  5. Czego użyć? 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 1 904 wyświetleń
  6. wysokie no3 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 6 792 wyświetleń
  7. Wzrost NO2 i NO3 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 6 252 wyświetleń
  8. czy już balling czy jeszcze nie? 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 5 097 wyświetleń
  9. Problem z solą Red Sea Salt 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 3 213 wyświetleń
  10. Stront który? 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 3 341 wyświetleń
  11. Parametry wody i ich ustabilizowanie 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 2 945 wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 2 709 wyświetleń
  12. Mg ^ 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 3 851 wyświetleń
  13. reaktor czy balling 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 4 241 wyświetleń
  14. test salifert KH 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 9 440 wyświetleń
  15. Nowe BI Pellets w Canadzie 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 4 047 wyświetleń
  16. Przejście z wódki na NO3-PO4 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 4 987 wyświetleń
  17. Sól Aquaforest - spadek Mg/Ca?? 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 2 706 wyświetleń
  18. NaNO3 - podnoszenie NO3 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 6 508 wyświetleń
  19. problem z Mg 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 1 810 wyświetleń
  20. Problem z klarownością wody 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 7 171 wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 4 968 wyświetleń
  21. Problem z parametrami wody 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 3 061 wyświetleń
  22. Glin bardzo wysoki, czym wyciągnąć? 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 3 555 wyświetleń
  23. Sól w zimnej wodzie 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 5 859 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.