chwialek Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Witajcie w gronie. Aleksander - skoro po przerwie to dlaczego pod nowym nickiem ? Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Chwialek kiedyś było pod nikiem Alexw200 ale ni cholery nie mogę go odzyskać ani zarejestrować pod tym samym więc doszedłem do wniosku, że jak będzie z imienia i nazwiska to nic się nie stanie. Widzę, że jeszcze moje posty z dawnych dobrych lat tu są, no i łezka się w oku zakręciła jak przeczytałem post Przemka: " Alexw200? Pamiętam tego wariata!(w pozytywnym tego słowa znaczeniu!) Kto inny zalał by pół piętra w domu wodą z RO i rozmieszał 15 wiaderek soli?(nie dziwię się że fundamenty nie wytrzymały).. Pamiętacie jego zdjęcie jak pływał wzdłuż szyby z rurką i maską w tym swoim "akwarium"?? Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Aleksander Śmigielski (wyświetl historię edycji) Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Craco Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Melduję się z Krakowa. 350 litrów dojżewa od tygodnia. Dobre forum - już się sporo dowiedziałem a pewnie jeszcze sporo dowiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Witamy Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Czołem Craco Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2017 No to jeszcze raz pod starym nickiem - WITALSKI dla wszystkich - dzięki Walker za pomoc Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2017 cześć wszystkim,Beata,Benia,Beti jak kto woli:-) jestem z małej miejscowości na śląsku koło Żywca,Bielska-Białej. Witam wszystkich może jakoś da się wkręcić do Was..choć posiadam już akwarium, to obserwowanie forum wkręciło mnie i stąd ta rejestracja. Myślę że nie będzie ze mną problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2017 Siema Beti Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
latos84 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć! Jestem Ulka, mieszkam w Żarach. We wrześniu kupiłam działające morskie 125l i z mężem powoli stawiamy je na nogi. Dużo się musimy jeszcze nauczyć, a w baniaku głównie miękasy, ecsenius (synek nazwał go Koko , dwa błazny, czyszcząca. Szału nie ma ale ile radości Pozdrawiamy wszystkich morszczaków i najlepszego w Święta i Nowy Rok! Edytowane 25 Grudnia 2017 przez latos84 Dodanie zdjęcia (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ScovY Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Część, przyszła i pora na mnie aby posolić wodę w swoim akwarium Nazywam się Krzysiek jestem z Głogowa i na początek zacząłem swoją przygodę z kostką 40x40x40. Cytuj Pozdrawiam ScovY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Witam kolejnego posolonego. Mieszkamy niedaleko, jak będziesz maił chęć podejrzeć rozwiązania, to zapraszam. Tu jest mój temat: Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ScovY Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2018 19 godzin temu, norbi2222 napisał: Witam kolejnego posolonego. Mieszkamy niedaleko, jak będziesz maił chęć podejrzeć rozwiązania, to zapraszam. Tu jest mój temat: Będę pamiętał Cytuj Pozdrawiam ScovY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sevi74 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2018 Cześć.Witam wszystkich jestem z Żor na Górnym Śląsku.Przez ponad rok miałem dwie zasolone kostki 50 i 30 litrów a teraz przesiadłem się na Red Sea Reefer 250.Czytam to forum od kilku m-cy i postanowiłem się do was przyłączyć.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2018 Witamy wszystkich Posolonych i zapraszamy do lektury forum (oraz Regulaminu) Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souldust Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Jestem swiezy w tym temacie. Mieszkam w okolicach nowego jorku i mam ponad 30 lat. Ostatnie slodkie akwarium posiadalem jakies 15lat temu. Niedawno zobaczylem kilka slonych i zapragnolem miec takie cudo. Od grudnia przegladam dostepne tematy i juz zaczynam robic plany. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba.mietkiewicz Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkich morszczaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juro Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Witam wszystkich jestem Piotr pochodze z podkarpacia dokladniej okolice Rzeszowa aktualnie mieszkam w londnie zawsze mnie interesowala akwarystyka ale dalem sobie spokoj 1,5 roku temu postanowilem powrocic do tego hobby. zakuplem od kolegi akwarium z paletkami jednak szybko stalo sie za male dla mnie przesialem sie na 600L od razu przy kupnie baniaczek zostal przygotowany pod solnicze:) czesc sprzetu zamowilem siegajac po informacje z tego oto forum a jednoczesnie chcialbym podziekowac za sensowne odpowiedzi starszych doswiadczonych:) w planie jakies w miare latwe ryby i miekasy pozdrawiem Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszenko30 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Mam na imie Łukasz i mieszkam w Dublinie.20/01/2018 zalałem mój pierwszy zbiornik morski.Myślę że z waszą pomocą wszystko się uda. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmineek Zgłoś Napisano 5 Lutego 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Adrian mieszkam w Nowym Targu w ciągu kilku następnych tygodni planuje uruchomić mój pierwszy zbiornik Pozdrawiam Adrian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam63 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2018 witam wszystkich posolonych. Mam na imię Adam mieszkam w Brzesku Okocim. Choruje na morskie od dawna , właśnie wygospodarowałem miejsce pod zbiornik. Pozdrawiam Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tedde Zgłoś Napisano 13 Marca 2018 Witam Na imię mam Tadeusz jestem z Warszawy.Od dawno chorowałem na akwarium morskie i tak przyszedł czas na likwidację słodkiego i założenie pierwszej solniczki 125l.Akwarium od dwóch miesięcy dojrzewa a ja razem z nim:). Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertL Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam wszystkich , Robert , okolice Kęt - Małopolskie Od 4 miechów tak się wkręciłem że postanowiłem też spróbować swych sił , na razie chłonę wiedzę , czytam czytam i jeszcze raz czytam ... Stelaż zamówiony więc start będzie ... około 1200l w obiegu, jak na laika może za dużo Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Za dużo nigdy nie jest. Kiedy start i jaką obsadę planujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 3 godziny temu, RobertL napisał: Witam wszystkich , Robert , okolice Kęt - Małopolskie Od 4 miechów tak się wkręciłem że postanowiłem też spróbować swych sił , na razie chłonę wiedzę , czytam czytam i jeszcze raz czytam ... Stelaż zamówiony więc start będzie ... około 1200l w obiegu, jak na laika może za dużo Pozdrawiam Hej, czesto tam przelatuje autem. Jak coś to będzie blisko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam wszystkich nowych i dawno już posolonych - zapraszam do lektury i uczestnictwa w życiu forum. Pamiętajcie nie ma głupich pytań czasami są już na nie odpowiedzi, aby je znaleźć służy okienko szukaj w prawym górnym rogu forum. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach