Roman.P Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2018 Nie mam dobrych doświadczeń z zakupem ryb przez internet. Wolę widzieć co kupuję. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Roman.P napisał: Nie mam dobrych doświadczeń z zakupem ryb przez internet. Wolę widzieć co kupuję. nom to niestety tylko trasa, pogoda ładna można jeździć poza ty zdania nie zmieniam nie warto wspierać takich sklepów , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2018 Nie mam dobrych doświadczeń z zakupem ryb przez internet. Wolę widzieć co kupuję. Jestem za, za miesiąc znowu pewnie zrobie 580km po rybkę Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiuan Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 Hej. Erybka Warszawa jeszcze działa? Na stronie nie ma zwierząt z Warszawy. A chciałbym zamówić. Cytuj www.wola-ociecka.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 21 minut temu, Sebastiuan napisał: Hej. Erybka Warszawa jeszcze działa? Na stronie nie ma zwierząt z Warszawy. A chciałbym zamówić. Nie ma erybki w Warszawie. W trakcie przygotowań jest oddział w Józefowie koło Otwocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Też już się nie mogę doczekać . Mam nadzieje , że będzie wielkie buuum . I znów ceny w konkurencji w stolicy dojdą do ładu . Bo się niektórym w głowach poprzewracało . Edytowane 25 Listopada 2018 przez rafik73 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 58 minut temu, @Pawel napisał: W trakcie przygotowań jest oddział w Józefowie koło Otwocka Tylko trwa to już ładnych parę miesięcy. o kilka miesięcy za długo. Do tego żadnych informacji ze strony właściciela kiedy to (jeśli) ruszy. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 Teraz, Roman.P napisał: Tylko trwa to już ładnych parę miesięcy. o kilka miesięcy za długo. Do tego żadnych informacji ze strony właściciela kiedy to (jeśli) ruszy. Na fb w ostatnim czasie wrzucili zdjęcie poklejonej hydrauliki i ogłoszenie, że poszukują akwarysty do nowego oddziału. Cały czas się szybują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 W dniu 25.11.2018 o 19:07, Roman.P napisał: Tylko trwa to już ładnych parę miesięcy. o kilka miesięcy za długo. Do tego żadnych informacji ze strony właściciela kiedy to (jeśli) ruszy. Takie projekty maja to do siebie, że bardzo się przeciągają... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek-lodz Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 Podobno jeszcze w grudniu tylko ciekawe którego roku:) Cytuj Było : Sps/Lps OW 80x60x45, 23kg LR,18kg LS, Cree DIY 5ch-320W+87W T5, jebao dc6000+rw8, jager 200w, schuran 120 na jebao dc6000, doser one evo fast. Jest : SPS OW 120x70x50 + 180L sump. Swiatło 650W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 Udało mi się odwiedzić Erybkę i mogę powiedzieć ze to będzie sklep ma poziomie europejskim , otwarcie ma być 19/01/2019 . Mam nadzieje że Tomek mnie nie zabije ale zobaczcie jak się sklep zapowiada Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 Zapowiada się super! Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 Megasuper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 O kurde normalnie Ameryka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 Jak z nowym wyglądem zmieni się "klimat w obsłudze" to dam erybce 2 szansę bo wygląda zacnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 Na mnie sklep zrobił niesamowite wrażenie jest również dostosowany dla inwalidów na wózkach (winda przy poręczowa na pietro ) i choć nie wiem czy to wymógł unijny to i tak wielki szacun dla Tomka . Co do obsługi to wiadomo jak jest z pracownikami ale myślę że będzie oki Półki zastawione towarem Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) 12 minut temu, Robert K napisał: Na mnie sklep zrobił niesamowite wrażenie jest również dostosowany dla inwalidów na wózkach (winda przy poręczowa na pietro ) i choć nie wiem czy to wymógł unijny to i tak wielki szacun dla Tomka . Co do obsługi to wiadomo jak jest z pracownikami ale myślę że będzie oki Półki zastawione towarem Robert do VipRoomu Cie nie wpuścili ??? Jest moc to prawda . Widziałem też pomieszczenie i sterownie odpowiedzialną za mikroklimat pomieszczeń- kosmos . Cały projekt jest bardzo precyzyjnie realizowany . Widziałem wcześniej ale obiecałem nic nie mówić . Lecz tak jak napisali poprzednicy . Aby projekt miał szczęśliwy finał ,odpowiedzialna i profesjonalna obsługa to podstawa. Życzę Tomkowi jak najlepiej i czekam na otwarcie pewnie jak nikt. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez rafik73 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 w końcu coś ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qłko Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2019 właśnie miałem szukać konkretnej daty (mam nadzieję że nie zmienią - z tego co widzę na zdjęciach to chyba są już gotowi) ps. a w wyszukiwarce googla wyświetlają się już godziny otwarcia; kiedy info na stronie firmowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Dla miłośników acropor już cos czeka Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Piękna Australia trzeba odłożyć na otwarcie Edytowane 11 Stycznia 2019 przez rafik73 (wyświetl historię edycji) Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 A ja wysłałem 2 maile z prośbą o wycenę stelaża i akwarium i cisza ... Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 (edytowane) mam takie samo doświadczenie, na maile nie odpowiadają sklep bardzo ładny Edytowane 11 Stycznia 2019 przez fannadil (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Witam. Jak nie odpowiadają na maile proponuję przypomnieć się telefoniczne, to zawsze działa. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Ok, tylko wysłałem maila w sprawie stelaża i akwarium, są wymiary, prośba o wycenę, to mam dzwonić i mu opowiadać jak to ma być ? Jak nie ma czasu odpisać, to przez telefon też, tym bardziej, że opisanie sprawy zajmie znacznie więcej czasu. Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach