tadzik443 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 voodoo Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Brr :/ Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Przemek78 (wyświetl historię edycji) Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem ale niektore komentarze sa zalosne "ryba nie czuje bolu" Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 zgłosiłem do YT Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinM Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Zombi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 a może to natura? coś go dziabnęło i tyle. Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Raczej ktos wyciął tusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Tak jak z rekinami, wytna pletwe na zywca i wywalaja zywa rybe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekNS Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Szkoda rybki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nosens Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie sam fakt, ze wycieli tusze, ale to ze ktos to nakrecil i sie tym jara. DRAMAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 a może to natura? coś go dziabnęło i tyle. Tak czlowiek go dziabnil albo rekin z kwadratowa szczeka Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś film Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Otrzymaliśmy od Ciebie te informacje: Zgłoszony problem: Przemoc/treści budzące odrazę > Znęcanie się nad zwierzętami Wybrana sygnatura czasowa: 0:05 Dodatkowe informacje: Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Jaja takiemu obciąć, solą posypać i kręcić jak biega (((( Pozdrawiam Łukasz Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez lukisc (wyświetl historię edycji) Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Murzyny sie nudzą i takie rzeczy robią. Ale to i tak nic jak na ich Mozliwosci, bo czym to jest w porownaniu do wioski wycietej w pien maczetami. Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie żeby coś ale to dla nich jak karp? płotka? cokolwiek, ile jest osob w Polsce które dla zabawy zaczynają kroić rybę od ogona i wpuszczają do wody ? Ile osób które zabija karpia na wigilię wybiera to co najlepsze a resztę wyrzuca do kosza? w tym przypadku koszem jest morze, wycięte to co najlepsze a reszta zostanie nie wyrzucona na śmietnik tylko inne ryby ją zjedzą i tyle. Takie jest moje zdanie. Co kraj to obyczaj. Cytuj 12litrów- było,28 grudzień 2011- 9 lipca 2012 216+36sump- było, 9 lipca 2012 160litrów- było, 22 lipca 2013-wiosna 2014 23litry- 05.01.2015-01.08.2015 60litrów 01.08.2015-15.06.2016 240litrów + 112sump- 15.06.2016-01.04.2018 360+240 sump- 01.04.2018 98+64 sump-13.12.2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Tragedia nie dałem rady do końca Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Co innego selekcja naturalna że rekin tam człowieka zje czy coś, ale nie mogę pojąć jak możemy zabijać naturę hmm... Ostatnio gdzieś widziałem że jest jakaś sztuka kucharska która polega na czymś podobnym jak w filmie powyżej, serwuje się rybę żywą która żyje ale ma tylko tyle narządów aby przetrwała na talerzu godzinę czy półtorej, dla ogłuszenia moczają ją w gorącym oleju czy jakoś tak, cholernie mi się to nie spodobało no ale cóż życie ;/ Na nas ekolodzy czy Ci od przyrody też mogą się wk***ić bo przecież w akwariach trzymamy zwierzęta które na pewno lepiej miałyby w naturalnym środowisku o ile nie zostałyby zjedzone przez drapieżnika czy zabite przez człowieka. Dlatego też zgłosiłem film i innym też to polecam i pamiętajcie nie trzymać hepatusa w 100l akwarium! bo to że wygląda słodko wcale nie oznacza że się dobrze czuje i tak powinno być! Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 To ja dam przykład rodzimych rybaków z kutrów, którzy wyjmując na brzegu ryby z sieci wyrzucają niedorośnięte fladry na piach. Do morza jest z 4 metry. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Moim zdaniem ten kto urządził tak rybę ,nakręcił tez film, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Twardym trzeba być nie miękkim. Ludziom też głowy obcinają i ciało żyje. Kurczę nie bążdźcie niwiastami. Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Fajne porównanie i fajne zestawienie bycia twardym... Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach