Beti Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Już w tym tygodniu,niebawem,w każdej chwili, oznaczymy nowego "zielonego" jeszcze tylko małe formalności i niebawem nowy moderator wpompuje świeże wiadomości ze świata do naszego forum. Możecie zgadywać...??? Ciekawa jestem Waszych typowań :-) jedno jest pewne...będzie ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Skoro ma pompować wiadomości ze świata, to pewnie jakiś światowiec, a jak ze wschodu to może nawet sfiatowiec z akcentem na o. Chyba, że w odniesieniu do pompowania, to może...kierowca szambiarki? Zgadłem? Zaraz, zaraz, przecież ma być zielony, czyli kierowca szambiarki nie z tego świata. Trafiony Edytowane 10 Października 2019 przez Ironista (wyświetl historię edycji) Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Czyżby @human_87? Ale ja bym osobiście postawił na troll moderatora @Raffy14 by się nadawał Edytowane 10 Października 2019 przez sith114 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 10 Października 2019 42 minuty temu, Ironista napisał: a jak ze wschodu to może nawet sfiatowiec z akcentem na o Hehe jest Polakiem mieszka w Polsce,trochę nie ten kierunek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human_87 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Cytuj >>Purple Reef<< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 10 Października 2019 human_87 no i wszystko jasne:-) witamy na pokładzie i.... do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Witaj po drugiej stronie ... życzę wytrwałości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human_87 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Liczę na duży kredyt zaufania! Obiecuję stanąć na wysokości i go spłacić. Dodatkowo, pozdrawiam Wszystkich. :-) Cytuj >>Purple Reef<< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Marcin - to teraz miej nerwy ze stali do nas Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 41 minut temu, human_87 napisał: duży kredyt Zastawisz dom, będziesz miał kredyt takie czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 10 Października 2019 I ja witam kierowcę zielonej szambiarki. Gratulacje odznaczenia i powodzenia. @Ironista bardzo trafnie określiłeś stanowisko. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Gratki chłopie Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 (edytowane) W ogóle jakaś nagroda dla mnie? Zgadałem kto będzie nowym modem!!! heloł? Edytowane 10 Października 2019 przez sith114 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto125 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 No to do roboty, bo na giełdzie jest próba handlu życiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 11 Października 2019 10 godzin temu, sith114 napisał: W ogóle jakaś nagroda dla mnie? Zgadałem kto będzie nowym modem!!! heloł? Jedne Banan mniej Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 11 Października 2019 I ja witam Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 11 Października 2019 10 godzin temu, sith114 napisał: W ogóle jakaś nagroda dla mnie? Zgadałem kto będzie nowym modem!!! heloł? @sith114 nagroda, to pochwała od grona zielonych za błyskotliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 11 Października 2019 human_87 superowo! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Gratki...powodzenia i cierpliwości do Nas:) Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 14 Października 2019 Życzę szczęścia... przyda się. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach