Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 461 tematów w tym forum

  1. Twardość wody - po co mierzyć 1 2

    • 40 odpowiedzi
    • 5 699 wyświetleń
  2. Jak zbić po4 i no2??? 1 2

    • 40 odpowiedzi
    • 4 703 wyświetleń
  3. Testy ICP 1 2

    • 40 odpowiedzi
    • 4 770 wyświetleń
  4. Wyniki do interpretacji wysokie Al 1 2

    • 40 odpowiedzi
    • 2 558 wyświetleń
  5. pH 7.9 a nawet nizej 1 2

    • 39 odpowiedzi
    • 4 133 wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 5 089 wyświetleń
  6. niskie Ca i Mg 1 2

    • 39 odpowiedzi
    • 4 228 wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 4 083 wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 10 011 wyświetleń
  7. Kent Superbuffer dkH użycie? 1 2

    • 39 odpowiedzi
    • 1 471 wyświetleń
  8. Płyn Lugola - pytanie 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 9 121 wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 6 251 wyświetleń
  9. Test na PO4 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 7 382 wyświetleń
  10. Jak wykonać test na mg 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 1 771 wyświetleń
  11. Parametry wody-pomocy 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 3 484 wyświetleń
  12. Opinie o produktach Red SEA 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 6 588 wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 8 299 wyświetleń
  13. Jaka sól dla miękasów. 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 3 029 wyświetleń
  14. Woda ro vs woda demineralizowana 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 4 336 wyświetleń
  15. miedź Cu dopuszczalny poziom MarinLab 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 5 249 wyświetleń
  16. Kłopoty z pH 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 1 224 wyświetleń
  17. Ja juz nie wiem co mam myslec... 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 3 648 wyświetleń
  18. Wegiel i Rowa 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 5 017 wyświetleń
  19. Zerowe Fosforany 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 8 071 wyświetleń
  20. jakie preparaty na poczatek ? 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 9 427 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.