Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 460 tematów w tym forum

  1. stront-czy niezbedny? 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 9 942 wyświetleń
  2. wysokie NO3 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 12 236 wyświetleń
  3. Wysokie NO3 przy zerowym PO4 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 14 202 wyświetleń
  4. Fatalne NO3 - Prosze o pomoc 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 5 757 wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 4 826 wyświetleń
  5. Suplementacje czas zaczac:D 1 2 3

    • 50 odpowiedzi
    • 5 664 wyświetleń
  6. Dziwne i przerażajace NO3 1 2 3

    • 50 odpowiedzi
    • 5 685 wyświetleń
  7. Parametry wody przed podaniem soli 1 2 3

    • 50 odpowiedzi
    • 3 631 wyświetleń
  8. Balling a marniejące korale 1 2 3

    • 50 odpowiedzi
    • 3 472 wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 4 110 wyświetleń
  9. Wodorotlenek sodu 1 2 3

    • 50 odpowiedzi
    • 3 367 wyświetleń
  10. Syzyfowa robota- wciąż niskie KH 1 2

    • 49 odpowiedzi
    • 6 324 wyświetleń
    • 49 odpowiedzi
    • 3 465 wyświetleń
  11. CaCl2 w Ballingu czy cz.d.a., czy wystarczy cz.? 1 2

    • 49 odpowiedzi
    • 1 460 wyświetleń
  12. Mg-balling 1 2

    • 48 odpowiedzi
    • 5 651 wyświetleń
    • 48 odpowiedzi
    • 4 625 wyświetleń
    • 48 odpowiedzi
    • 4 865 wyświetleń
  13. Balling bez soli 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 5 870 wyświetleń
  14. Parametry,glony-rozważania. 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 5 017 wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 3 737 wyświetleń
  15. Bakterie priobiotyczne 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 6 435 wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 3 401 wyświetleń
  16. Plyn lugola jak dozowac? 1 2

    • 46 odpowiedzi
    • 18 418 wyświetleń
  17. Kiedy wylaczyc filtr PO4 1 2

    • 46 odpowiedzi
    • 4 469 wyświetleń
  18. Stosowanie Bawelny 1 2

    • 46 odpowiedzi
    • 7 849 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.